Először autója csomagtartójába tuszkolta feleségét egy 50 éves férfi, majd egy közeli lakatlan területre vitte. Ezután egy éles tárggyal megfenyegette, majd bántalmazta. Végül Negyvenhat kilométerrel távolabb bilincselték meg a Pest vármegyei nyomozók.

Segítséget kért a nő

Egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától 2023. július 12-én délután. Rettegve és reszketve hadarta el: férje elrabolta és végezni akar vele. Perceken belül rendőrök lepték el az üzletet és környékét, a nő egyenruhások védelmébe, férje nyomozók őrizetébe került. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hazafelé tartott

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hiába kiabált

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. Egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki, ahol előkapott egy éles tárgyat, fenyegette, majd bántalmazta a nőt, aki hiába tiltakozott és sírt.

Kiugrott a kocsiból

A történtek után beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Végig nézték, amint a férj elkapja nejét, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Elbújt

Nem sokkal később egy bolti eladónő karolta fel az áldozatot, falusi üzletébe tért be vásárolni a férj és megfélemlített felesége. A mellékhelyiségben tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett. Az áldozatot a rendőrautóba ültették, a helyszínre pedig további egységek érkeztek – a férj sem maradt sokáig magára.

Tagad

Az 50 éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, azt azonban tagadta, hogy meggyalázta volna a feleségét és azt sem vallotta be, hogy éles eszközzel fenyegette.

Az állítja békültek

Állítása szerint békülős együttlét volt, amibe a nő is beleegyezett. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott 50 éves F. Józseffel eljárást indított. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az elkövető:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet