Szombat délután időszakos (de nem zenélő) szökőkút keletkezett egy baleset nyomán a 2. kerületi Pusztaszeri úton, közölte portálunkkal a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Nem ismerte a helyet

Közölte, egy kombi Ford Focus fiatal sofőrje haladt a Szépvölgyi út felé, majd az Alsó Zöldmáli útnál jobbra haladt volna tovább a Pusztaszeri úton. A fiatalember nem rendelkezett helyismerettel, emiatt a GPS-t figyelte, és saját bevallása szerint 40 kilométeres sebességgel közlekedett, az éles jobbkanyar kezdeténél viszont rájött, hogy ilyen sebességgel nem fogja tudni bevenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kidöntötte a tűzcsapot

Ekkor elrántotta a kormányt balra, hogy egyenesen menjen tovább az Alsó Zöldmáli útra, de már nem talált be az utcába, helyette felhajtott a jobb oldali füves területre, kidöntötte a jelzőtáblát, valamit a sarkon álló tűzcsapot.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Ömlött a víz

A tűzcsapból 20-30 méter magasra lövellt a víz, sokan oda is gyűltek megnézni a látványosságot. A víz befolyt a Pusztaszeri út 29. számú házba is, ahol több centi magasan elárasztotta a pincét.

Helyszíni felvétel:

Elismerte

A Ford sofőrje nem sérült meg az ütközésben, elismerte a hibáját, szabálysértési bírságot kapott a baleset okozásáért. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a Focust, valamint segítettek a vízművek munkatársainak megszüntetni a kiáramlást.

Fotó a helyszínről:

A 3. kerületben is baleset történt

A Katasztrófavédelem közlése szerint két személygépkocsi karambolozott Budapest III. kerületében, a Bécsi úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen dolgoznak. Az autók akadályozzák a zavartalan forgalmat, ezért torlódásra kell számítani az érintett útszakaszon.

A 17. kerületben két autó ment egymásba

Két személyautó karambolozott Budapest 17. kerületében, a Jászivány utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítanak a helyszínen. A járművek akadályozták a forgalmat, tudatta korábban a Katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek a 2. kerületi balesetről – Forrás: G.K.