Elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint agyba-főbe verték Busai Attilát. A focista a Bálna nevű szórakozóhelyen szólalkozott össze egy társasággal.

Elfoghatta a rendőrség azt a három férfit, aki augusztus 5-én este úgy összeverték Busai Attilát, a Ferencváros és a Diósgyőr korábbi focistáját, hogy több helyen eltört az arccsontja, meg is kellett műteni.

A rendőrség közleménye szerint a 28 éves K. Albertet, a 29 éves R. Endrét és a 30 éves N. Ádámot súlyos testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vételük mellett indítványozták letartóztatásukat. 

A nyomozás adatai szerint két férfi szóváltásba keveredett a 9. kerületi étterem felszolgálóival, akik felszólították őket, hogy hagyják el a helyet. Később visszatértek oda, ekkor kerültek összetűzésbe a gyanúsítottakkal. 

Amint azt a KÉKFENY.com is megírta, a focista azt nyilatkozta az esetről, hogy azért ment vissza az étterembe, mert ismerőse ott felejtette a sapkáját, egy perce sem voltak ott, amikor kapucnis alakok leütötték.

Nem történt szóváltás, védekezni sem volt lehetősége. “Én azonnal eszméletemet vesztettem és a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta és el tudott menekülni.” A focista szerint megrendelésre érkeztek a támadók, azt viszont nem tudja, hogy miért akarták megverni őt. 

Busai Attila elmondása szerint legalább 6 hétig tart majd a felépülése, a támadás miatt egy jó munkalehetőségtől is elesett. Nem tudja, hogyan áll a nyomozás, a rendőrök még nem hallgatták ki, mert sérülései miatt nem tud beszélni.

Kiemelt kép: illusztráció