Életveszélyesen megsebesítettek egy férfit Budapesten, csütörtök hajnalban. A rendőrök kordonnal zárták le a környéket.

Kordonszalagokkal zárták le a kispesti Templom tér környéket a rendőrök csütörtök reggel – írja a BudaPestkörnyeke.hu

A Blikk úgy tudja, még hajnalban valakik életveszélyesen összevertek a nyílt utcán egy embert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lapnak azt mondta, hogy csütörtökön hajnali 2 óra 45 perc körül a XIX. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a Templom téren, egy földön fekvő férfit találtak, akinek a fején bántalmazásból eredő vérző sérülés volt. A fejsérült férfit a mentők kórházba vitték.

A BRFK Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, az elkövető felkutatása folyamatban van – közölte a rendőrség.

A korlátozások feloldása óta sok a bűncselekmény az utcán

Tegnap, szerdán írtunk arról itt a KEKFENY.com hírportálon, hogy a 13. kerületben egy használaton kívüli telephelyen egy holttestet találtak. A helyszínre kiérkező orvosszakértő megállapította, hogy a 29 éves férfi halálát idegenkezűség okozta. A meggyilkolt férfi hajléktalanként élt a régi elhagyatott MÁV-telepen.

Négy nappal ezelőtt lövöldözés volt Újpesten, két sérültet vittek kórházba. Azzal telefonáltak a rendőrségre, hogy lövöldöznek az utcán. Két család esett egymásnak egy vita során. Két autóval érkeztek, összevesztek majd lövöldözni kezdtek.

Május 22-én, péntek hajnalban megöltek két férfit egy verekedésben az 5. kerületében, a Deák téren. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak, a járőrök hat embert állítottak elő emberölés miatt. A KEKFENY.com cikkeit a gyilkosságról itt tudod elérni.

Kiemelt kép: illusztráció