A Pest megyei rendőrök befejezték annak a 46 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint egy helyi szórakozóhelyen megvágta egy fiatalember nyakát. A férfit emberölés kísérletével gyanúsítják.

Szócsata

Egy fiatal társaság tagjai keveredtek szócsatába T. Tamással 2020 márciusában egy szentlőrinckátai szórakozóhelyen. Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megvágta a nyakát

A helybéli férfi a zsebéből kirántott egy sniccert, és a társaságban lévő egyik kamasznak megvágta a nyakát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A sérülés

A fiatal áldozat a bántalmazás következtében állkapcsa alsó szélén mintegy 10 centiméter hosszúságú, a bőr alatti zsírszövet és állkapocsizom sérülésével járó metszést szenvedett el.

FRISS!

Csak a véletlenen múlt, hogy nem történt tragédia

Az orvosszakértői vélemény szerint a sérülés centrumában nagy visszér helyezkedik el, ami nem sérült meg, azonban ennek elmaradása csupán a véletlennek köszönhető, számolt be róla a police.hu.

Akár halálos kimenetelű is lehetett volna

Mind a támadt testtájék, mind az alkalmazott erőbehatás és eszköz alkalmas volt súlyosabb, akár halálos eredménnyel járó sérülés bekövetkezésére.

Ez is érdekelhet:

Beismerte tettét

A nagykátai rendőrök pár órán belül már a kihallgató helyiségben faggatták az elkövetőt, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte. Azzal védekezett, hogy tette nem előre kitervelt dolog volt, az áldozat kezdett vele ordítozni, ő egyszerűen csak előkapta a sniccert és spontán megkarmolta vele. Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció