Suzuki Swift és egy autószállító ütközött össze a Gubacsi úton, a Suzuki sofőrje könnyebben sérült.

Hirtelen mozdulat balra

Pénteken kora délután egy férfi igyekezett Suzuki Swifttel a 9. kerületi Gubacsi úton, az Illatos út irányából a Könyves Kálmán körút felé. A Kén utcát elhagyva a már egyenes szakaszon azonban az autóval hirtelen áttért a baloldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Belehajtott az autószállítóba

Ekkor a szemből érkező Mitsubishi autószállító kisteherautóba rohant, majd keresztbe fordult az úttesten.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Alig sérült az autószállító:

Fotó: G.K.

Nem tudta, mi történt

A Kékvillogó.hu információi szerint a Suzuki sofőrje nem emlékezett a történtekre, állítása szerint valamiért lenyúlhatott, valószínűleg ekkor húzta el a kormány balra.

Súlyosan sérült a Swift:

Fotó: G.K.

Nem védte semmi a sofőrt

Mivel a biztonsági öv a háta mögött volt bekötve, illetve a légzsák már egyszer, korábban kinyílt, a fejét semmi sem védte a szélvédőbe csapódástól.

Kórházba került

Őt könnyű sérüléssel szállították kórházba a mentők.

Tűzoltók a baleset helyszínén:

Fotó: G. K.

Nem sérült

Az autószállító fiatal sofőrje nem sérült meg az ütközés során.

Lezárták az utat

A Gubacsi út ezen szakaszát a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárta a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G. K.