Mindennapi hősök, akik ott járnak közöttünk, és ott vannak, amikor a legjobb időben segíteni kell. Most egy fiatal fiú életét mentették meg, aki a Tiszába akarta vetni magát

Hősök voltak

A Bors cikke szerint egy fiatal fiú akart egy hídról a Tiszába ugrani, azonban az arra járó György és barátja mentették meg az életét. A szemtanúk is hálásak a hőstettért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szeged belvárosában, a hídról akart a Tiszába ugrani

A belvárosban, sok szemtanú szeme láttára akarta magától eldobni az életét az a fiatal fiú, aki a Tiszán átívelő híd korlátjára mászott fel. Szerencsére két, higgadt és bölcs ember a közelben volt és megakadályozta a tragédiát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Erről mesélt a hős

„A majálisról tartottunk hazafelé a Belvárosi hídon, amikor még az újszegedi oldalon megláttuk, hogy egy a fiatal srác elégé illuminált, zavarodott állapotban; a másik oldalon a bicikliúton dülöngélve sétált. Párhuzamosan haladtunk vele a másik oldalon, miközben több ember is figyelte, hogy vajon mikor történik vele valami”

Már felállt a párkányra

A híd közepéhez érve látta György, hogy a fiatal fiú előbb felül, majd feláll a párkányra. Ekkor kezdett átrohanni a másik oldalra, és visszarántotta a járda felé. Elkísérték a híd végére, és megvárták, míg elindul hazafelé.

Egy szegedi csoportban sokan hálásak voltak a tettért

A fiúért sokan aggódtak, hiszen többen szemtanúi voltak az eseményeknek. Egy szegedi csoportban most sokan hálálkodnak a két fiatalnak, akik lélekjelenlétükkel megakadályozták a tragédiát.

A fiú elsétált, nem tudni mi okozott neki ekkora traumát

„Köszönöm a két segítő srácnak, akik lélekjelenlétből, emberségből kitűnőre vizsgáztak” – üzente nekik egy szemtanú. Az nem derült ki, hogy a fiatal fiú miért akarta eldobni magától az életet.

Néhány napja Üllőn nem tudták megmenteni a férfit

A kekvillogo.hu is megírta annak a szerencsétlen, üllői férfinak az esetét, aki többek szeme láttára vetette magát az állomáson elhaladó tehervonat alá

Nem lehetett rajta segíteni

A férfin nem lehetett segíteni: mivel az utolsó másodpercben került a közelgő szerelvény alá, így a vonatnak már esélye sem volt megállni, sem a körülötte állóknak segíteni. Az egész szörnyűség pillanatok alatt lezajlott.

A sors nem bánt vele jól

„Attila nagyon jó ember volt, mindig is szorgalmasan dolgozott, fuvarozott hosszú évekig. Szegénynek azonban szörnyű fordulatot vett az élete, először a szüleit vesztette el, és amennyire tudom, nem is maradt élő rokona, majd a házát is. Ezután lett hajléktalan, pedig sokkal jobb sorsot érdemelt volna” – mondta a portálnak az egyik helyi lakos.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI