A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

Bejelentés érkezett

Telefonon tett bejelentést egy budapesti nő a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. december 4-én 21 óra 24 perckor. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Gyógyszert vett be

Elmondása szerint videóhívásban volt egyik férfi ismerősével, aki elmondta, hogy bevett több levél gyógyszert, amire alkoholt ivott, majd a hívás megszakadt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Cserkeszőlőn volt a férfi

A férfi tartózkodási helyéről a nő csak annyit tudott mondani, hogy egy felújítás alatt álló cserkeszőlői ingatlan.

A helyszínre igyekeztek a rendőrök

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság szolgálatirányítója személyismeretének köszönhetően rövid idő alatt megállapította a férfi vélt tartózkodási helyét, és kollégájával azonnal a helyszínre siettek, írja a police.hu.

Megtalálták a budapesti férfit

A nyitott épület egyik helyiségében megtalálták a budapesti férfit, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Két órával később

Alig két órával később újabb segélykérő hívás érkezett a rendőrségre egy 82 éves öcsödi lakos eltűnése miatt. A férfi élettársa kért segítséget a rendőröktől, mivel aznap este 20 óra körül látta utoljára otthonában a párját, aki azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

FRISS!

Megtalálták az idős bácsit

A kunszentmártoni szolgálatirányító az idős férfit rövid időn belül megtalálta egy lakatlan öcsödi ingatlan sűrű növényzettel benőtt udvarán. A rendőr hazavitte a 0 fok alatti kinti hőmérsékletben átfagyott, vékony öltözetű idős bácsit, és értesítette a mentőszolgálatot. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu