Egymásba rohant két személykocsi a Füzesabonyt és Mezőtárkányt összekötő úton vasárnap kora este. Egy Citroën Picasso frontálisan ütközött a vele szembe szabályosan közlekedő Ford Mondeóval.

Meghalt az egyik sofőr

A két autóban összesen hatan utaztak. A Citroën vezetőjének ellátását a mentők a helyszínen megkezdték, de az életét sajnos már nem tudták megmenteni. A vele utazó személyek közül hármat mentőhelikopterek szállították a Miskolcra, illetve Budapestre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Rosszul lehetett a nő

Az autóban a mezőtárkányi óvoda egyik dolgozó, O. Andrea ült. A köztiszteletnek örvendő családanya utasokat is vitt magával, hogy közülük is megsérültek, őket kórházba szállították. Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történhetett a baleset, de a jelenlegi információk szerint a kocsit vezető Andrea valószínűleg rosszul lett a volánnál. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kizárt, hogy száguldozott

Ismerősei kizártnak tartják, hogy a gyermekekért élő-haló családanya száguldozott volna. „Andi sosem rohant, nem száguldozott. Valószínűleg rosszul lett. Egy csodás édesanya távozott” – mondta a Borsnak az asszony egyik ismerőse.

Helyszíni felvétel

Forrás: Szent Flórián Tűzoltó Egyesület – Füzesabony

Sokan gyászolják

Andreát most rengetegen gyászolják, sokak szeretett Andi nénijének halála szinte mindenkit megrázott a településen. „Nagyon jó és segítőkész ember volt, hatalmas szívvel és lélekkel” – mondta egy másik ismerős.

Rosszak az útviszonyok

Többen azt is hozzátették: az útszakasz rosszul járható a környéken, nagyon sok helyen a bokrok is belógnak az útra, ahol rengeteg a kátyú. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Szent Flórián Tűzoltó Egyesület – Füzesabony