Az ügyészség emberölés és minősített emberkereskedelem miatt emelt vádat egy győri házaspár ellen, akik először pénzért árulták ismerősük testét, majd amikor kiderült, hogy a férj is igénybe vette a szerencsétlen lány szolgáltatásait, a feleség annyira bedühödött, hogy férjével együtt halálra verték. A holttestet egy bőrönben vitték az erdős területre, ahol elásták. Akár 22 év fegyházat is kaphatnak büntetésül.

Pénzért árulták a testüket

Amint arról korábban beszámoltunk, 11 évvel ezelőtt egy győri házaspár bérlakásába költözött a jövedelemmel nem rendelkező fiatal nő, aki a feleség fiának barátnője volt. Miután a fiatalok szakítottak, az egzisztenciális és szociális szempontból kiszolgáltatott helyzetben lévő nő pénzért árulta a testét, a volt szerelme édesanyjával együtt. A bevételt a férjnek kellett átadniuk – közölte az Ügyészség.

A férj szedte be a pénzt

Gál Katalin, a Győr-Moson Sopron Vármegyei Főügyészség szóvivője azt mondta, az RTL–nek, a lánynak és a férfi feleségének pénzért kellett árulniuk a testüket, az ebből befolyó összegeket pedig a férjnek kellett átadniuk. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Bezárta őket a lakásba

„A lakásról tudni lehet, hogy vasráccsal volt felszerelve az ajtaja, az ajtóhoz egyetlen kulcs tartozott, ezt a kulcsot pedig folyamatosan a férj őrizte. Az ő döntése volt, hogy kit engedett be a lakásba, és kit engedett ki onnan.” – mondta a szóvivő.

Halálra verték 

Az áldozat próbálta otthagyni a családot, de a férj többször megverte és nemi vágyait is kielégítette rajta.Ez vezetett végül a tragédiához. Amikor a feleség ezt megtudta, annyira megharagudott a lányra, hogy a férjével közösen halálra verték.

Bőröndben vitték el 

Egy bőröndbe rejtették a 20 éves lány holttestét és taxival vitték az erdőbe – a vád szerint így tüntette el a nyomokat az a győri házaspár, akik ellen most emeltek vádat egy tíz évvel ezelőtt gyilkosság miatt.

Taxival mentek 

Egy nagyméretű bőröndöt használtak, a holttestet ebbe rejtették el. Ezt követően az említett címhez egy taxit hívtak, és a taxival szállították el egy Győr külterületén lévő erdős részhez a bőröndöt, benne a holttesttel.

22 évet is kaphatnak 

A helyszínt később a rendőröknek is megmutatták, akik kutyákkal vizsgálták át a környéket, de a holttest és a bőrönd a mai napig nem került elő. Az ügyészség emberölés és minősített emberkereskedelem miatt emelt vádat a pár ellen, akik akár 22 év fegyházat is kaphatnak büntetésül.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép:itt ásták el a holttestet – Forrás: RTL