Két személygépkocsi ütközött össze a 83-as főút 59-es kilométerénél Győrszemere külterületén szerdán késő délután, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Két autó rohant egymásba

A rendelkezésre álló információk szerint 2023. október 4-én 16 óra 20 körül a 83-as főút 59-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ember meghalt

A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További hárman megsérült, őket a mentők orvosi ellátásra kórházba szállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Útlezárás

A helyszínen útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Győrszemere-hegy és Felpéc irányába terelték. „Kérjük a gépjárművezetőket, hogy az adott útszakaszon körültekintően és türelmesen közlekedjenek!” – írta közleményében a rendőrség.

Hatvannál lesodródott egy autó

Lesodródott az útról, majd felborult egy személyautó a 3104-es út 28-as kilométernél, Hatvan térségében. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet a műszaki mentés során. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon tűzoltói irányítás mellett halad a forgalom, közölte a Katasztrófavédelem.

A 81-es főúton is baleset történt

Három személyautó karambolozott a 81-es főút 77-es kilométerénél, Töltéstava régiójában. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez, áramtalanították az egyik autót, és felitatták az úttestről a hűtőfolyadékot. A baleset területén rendőri irányítás mellett haladt a forgalom, írta szintén a Katasztrófavédelem.

Biatorbágynál utoléréses baleset történt

Furgon és személyautó szenvedett utoléréses balesetet a 8104-es út 3-as kilométerénél, Biatorbágy régiójában. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, melyekben három ember utazott, őket a mentők vizsgálják. Az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom.

Pécsen három autó ütközött

Összeütközött három gépkocsi Pécsett, a Táncsics Mihály utcában. Öten ültek összesen a járművekben, őket a mentők vizsgálják. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat a műszaki mentés során. Az érintett területet teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték.

Kapuváron is baleset történt

Két gépkocsi karambolozott Kapuváron, a József Attila utcában. A műszaki mentéshez a kapuvári hivatásos tűzoltókat riasztották, és a társhatóságok is a helyszínre igyekeztek. A baleset miatt egy sávon, váltakozva haladt a forgalom az érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció