Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett.

Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán folytatnak büntetőeljárást egy 24 éves budapesti nővel szemben járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt. Egy autós tett bejelentést 2020. május 17-én reggel 06 óra körül, hogy egy Audi vezetője a 6-os számú főúton Pécsváradtól folyamatosan úgy közlekedik, hogy – másokat veszélyeztetve – áttér a bal oldali forgalmi sávba, és hirtelen fékezésekkel a mögötte haladók is balesetveszélyes helyzetben kell, hogy közlekedjenek. A bejelentő a kocsijába szerelt fedélzeti kamerával egészen a megállításig rögzítette a veszélyes manővereket.

A bejelentést követően a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai a város határában ellenőrizni akarták az Audi vezetőjét, aki egy mellékútra hajtott, ahol végül az egyenruhásoknak sikerült megállítaniuk. Az intézkedés során a nő zavartan viselkedett, azonban az alkoholteszteres vizsgálat nem mutatott ittasságot. Ezt követően az asszonyt előállították, és a nála elvégzett drogteszt kokainra pozitív jelzést mutatott. A rendőrök a 24 éves nő ellen eljárást indítottak járművezetés bódult állapotban vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt Az egyenruhások bevonták a sofőr jogosítványát is.

A jármű ellenőrzésekor az is kiderült, hogy azt ideiglenesen kivonták a forgalomból és kötelező felelősségbiztosítást sem kötöttek rá.

A bonyhádi rendőrök most azoknak a jelentkezését várják, akik 2020. május 17-én reggel 06 óra és 06 óra 20 perc között a 6-os számú főúton közlekedtek Pécsvárad és Bonyhád között, és találkoztak vagy megelőzték a videófelvételen látható Audit.  Kérjük, hogy aki a fenti esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, hívja a 06-74-550-950-es számot, és keresse az ügy előadóját Noé Attila rendőr törzszászlóst.