Egy a járdára sodródó autó ütött el egy nőt pénteken az Üllői úton. A rettenetes eseményekről előkerült egy biztonságikamerás felvétel.

BMW a járdán

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportál beszámol róla, péntek este az Üllői út 9. kerületi szakaszán ismét felhajtott egy BMW a járdára, majd elgázolt egy embert. A férfi sofőr a Korányi Sándor utcából hajtott ki zöld jelzésen, majd jobbra, a Nagyvárad tér felé akart kanyarodni. Vélhetően a sebessége ehhez túl nagy volt, az autó hátulja ezért megcsúszott, a sofőr erre ellenkormányzott, amitől a BMW jobbra kitört.

Elgázolt egy nőt

A gépkocsi felhajtott a járdára, letarolt egy zöld terelőoszlopot, majd a mögötte parkoló kerékpárokat és elektromos rollereket felborította, végül elgázolt egy gyalogos nőt és csak a Márton utca sarkán tudott megállni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba szállították

A nő a járdára zuhant és beverte a fejét, vérző sebe keletkezett, a mentők kórházba szállították, de valószínűleg szerencséje volt és nem sérült meg súlyosan.

Így történt a baleset

Az RTL Híradó birtokába jutott a balesetről készült biztonsági kamerás felvétel, amelyen jól látszik, hogy a BMW sofőrje, miután kikanyarodik az Üllői útra, elveszíti uralmát a kocsi felett, végül felhajt a járdára, ahol több biciklit és rollert felborít, majd elüt egy nőt.

Letarolta a terelőoszlopokat

A baleset helyszíne

A baleset helyszíne

Nagy volt a felfordulás ezen a járdaszakaszon

Megúszták az utasok

A BMW utasai és a sofőr sértetlenül megúszták a balesetet. A baleset miatt az Üllői út kifelé vezető oldalán két sávot lezártak, csak a belső sávon lehetett haladni, ami torlódást okozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Biztonsági kamerás felvétel, forrás – RTL/Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK