Hasba szúrta vitapartnerét egy férfi Békés megyében, egy söröző előtt. A tettes elmenekült, majd más ruhában újra megjelent a helyszín közelében.

Emberölés kísérletéig fajult egy szóváltás 2019. július 12-én késő este Szarvason egy söröző előtt.

Egy férfi italozott a vendéglátóhelyen és közben külföldi munkalehetőségről beszélt egy vendéggel. Az utolsó italát nem tudta kifizetni, ezért azt mondta a pultos nőnek, hogy írja annak a számlájára, akivel beszélgetett.

A nő ezt nem akarta megtenni, mire a férfi kiabálni kezdett, azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a sörözőt. Közben bizonygatta, hogy otthon milliói vannak, csak a sörözőbe nem akart sok pénzt vinni. Eközben kiment az utcára, ahol szóváltásba keveredett a pultos nő élettársával, aki azért szólította meg, mert hallotta, hogyan beszélt a nővel. Vitatkoztak, majd összeverekedtek. F. Krisztián késsel hasba szúrta a pultos nő élettársát és elmenekült a helyszínről.

Hazament, átöltözött, majd újra visszament a sörözőhöz. A rendőrök a tanúktól kapott információk alapján így is felismerték és elfogták.

A megszúrt férfi életveszélyes állapotban került kórházba, életét csak az azonnali műtéti beavatkozás mentette meg. A gyanúsított is megsérült, ő a dulakodásban könnyű sérüléseket szenvedett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a letartóztatásban lévő 36 éves szarvasi F. Krisztiánt emberölés kísérlet bűntett, míg a konfliktus időközben felépült másik résztvevőjét garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja.

Kiemelt kép: a férfi elfogása – Forrás: police.hu