Csúnya baleset történt szombat este a Keleti pályaudvarnál. Egy Chrysler sofőrje áthajtott a piroson, emiatt belészaladt egy motoros futár, aki előbb felcsapódott a szélvédőre, majd az aszfaltra zuhant. Az éppen arra járó 8E buszjárat vezetője nagyot fékezett, emiatt is többen megsérültek. A történtek miatt komoly közlekedési káosz alakult ki. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni fotóinkat.

Áthajtott a piroson

A futár és a 8E a Thököly út felől jött befelé a 7. kerületi Baross téren, már épp zöldre váltott a lámpa nekik. Ekkor a Rottenbiller utca felől egy férfi a Chrysler PT Cruiserrel áthajtott a piroson, ami szerinte még sárga volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felcsapódott a szélvédőre

A Honda PCX motor a Chrysler bal elejébe rohant, a külföldi futár srác felcsapódott a szélvédőre, majd az aszfaltra zuhant, a Chrysler pedig csak a Fiumei út sarkán tudott megállni, a sofőr elmondása szerint egyáltalán nem is látta a futárt, azt se tudta, mi ütközött neki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Betörte a Chrysler bal hátsó ablakát

A motor a becsapódás hatására a levegőbe emelkedett és a hátulja, vagy a doboz tartórácsa betörte a Chrysler bal hátsó ablakát. A 8E sofőrje nagyot fékezett, hiszen a motor pont elé pördült, így a fedélzeten tartózkodó utasok közül egy férfi és egy nő elesett. A férfinek a nyaka, a nőnek a térde és a csuklója sérült meg, egyikük állapota sem súlyos.

Fájdalmai voltak a futárnak is

A motoros futár elképzelhető, hogy súlyosan sérült, de lehetett vele kommunikálni, csak közben eléggé nyöszörgött. A mentők mindhárom sérültet a közeli Országos Baleseti Intézetbe szállították. A Chrysler sofőrje sosem rendelkezett jogosítvánnyal… A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK