A férfi szerelmi bánat miatt, ittas állapotban gyújtogatott, majd a lángokkal harcoló tűzoltókat figyelte a rémült tömegből.

Rémisztő sztori

Csalódás miatt gyújtogatott egy férfi Csepregen. A csendes kis város Rákóczi utcájába először dorbézolásra, majd füstre lettek figyelmesek az emberek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hangzavar volt

A helyiek arra lettek figyelmesek, hogy valaki artikulálatlanul ordibál az utcán, leginkább összefüggéstelen zagyvaságokat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jött a füst

Nem sokkal később azonban a helyiek érezték, nagy baj, ugyanis többen arra lettek figyelmesek, hogy füst szag van, sőt nem sokkal később már a lángok is felcsaptak.

Szándékos eset

A környékbeliek gyorsan összerakták, hogy az őrjöngő férfi okozhatta a tüzeket, aki nem sokkal korábban az utcán dülöngélt. Annyi sikerült kivenni a kásás szavaiból, hogy szerelmi bánat gyötörte.

Gondoltuk részeg

„Itt ordibált valaki, egy jó ideig csinálta a cirkuszt, de aztán elhalkult, gondoltuk, csak valami részeg” – mesélte a Borsnak egy helyi lakó pár utcával odébb.

Szerencsés véletlen

A lapnak nyilatkozó szemtanú volt az aki később észrevette, hogy bizony a férfi gyújtogat is.

„Jó, hogy észrevettük időben és a rendőrök is hamar elcsípték” – tették hozzá.

Mérgező anyag

A helyi üzemnél keletkezett a tűz, mint kiderült a férfi egy fóliát gyújtott meg, ami nagyon gyorsan lángra kapott.

Kamera buktatta le

„Szándékos gyújtogatás történt Csepregen. A híd építéséhez használt betonvasat egy szövet fóliával takarták le a hídépítők, és azt gyújtotta meg a feltételezhető gyújtogató, akit a tűzoltás közben kihívott rendőrök “csípték fülön”. Egy helyi vállalkozás kamerája rögzítette az esetet”– tájékoztatott a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság.

Nézte a tragédiát

112 Press úgy tudja, hogy a piromán fantomot nem sokkal később, pár utcával arrébb fogták el, tetteiből semmit nem tagadott, sőt a kamerafelvételről kiderült, hogy végig nézte a lángokat az utcán összegyűlő tömegből.

Beteg ember

– Csak egy beteg ember képes ilyenre. Belegondolni is szörnyű, mi van, ha a lakók nem veszik észre, és a tűz továbbterjed. Remélem, jó időre bezárják majd – mondta a Borsnak egy helyi lakó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kép, kiemelt kép: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság