Brutális támadásról számolt be a rendőrség. Egy férfi megtámadott és súlyosan bántalmazott egy idős nőt. A pincébe zárta be, amíg átkutatta a lakást. Elfogatóparancsot adtak ki ellene, kérik a lakosság segítségét is.

Rablás és személyi szabadság megsértése

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rablás és személyi szabadság megsértése, valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogatóparancs van ellene

Dévai Ferencet elfogatóparanccsal körözik. A rendőrség tájékoztatása szerint a széleskörű adatgyűjtés és a végrehajtott nyomozási cselekmények alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtámadta a nénit

A férfi szombaton, a délutáni órákban a Nógrád vármegyében található Jobbágyiban bement az egyik családi ház kertjébe, és ott megtámadta az ott lakó idős nőt.

Bezárta a pincébe

Az asszonyt súlyosan bántalmazta, majd bezárta az épület pincéjébe. Ezután a férfi a sértett lakásában kutatást végzett, és különböző értéktárgyakat tulajdonított el.

Ismeretlen helyen tartózkodik

Miután végzett, elmenekült a helyszínről, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Mindezek alapján vele szemben a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsájtott ki – írják a police.hu oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Őt keresik a rendőrök

Jelentkezzen, aki látta

A rendőrség azt kéri, hogy aki a férfi hollétével, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Osztályát (Salgótarján, Rákóczi út 40.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú” zöld számán.

Ezeket olvastad már?

Újabb rendőr elleni támadás! Ezúttal Újpesten sérültek meg súlyosan egyenruhások

Újabb támadás az Örs vezér terén: dühbe gurult a kéregető, mert nem kapott cigit, a kiérkező rendőröket sem kímélte

Csillebércen történt a támadás egy nő ellen

Kiemelt kép: illusztráció