Súlyosan bántalmaztak egy 12 éves kisfiút Baranya megyében, Bólyban, az iskolájában azt követően, hogy hazaértek az osztálykirándulásról. Legalábbis ezt állítják a gyermek szülei, akik feljelentést is tesznek, az iskolai igazgatója viszont teljesen mást állít a történtekről.

Többször megégették

A kisfiú édesapja azt mondja, hogy a kisfiát többször is megégette egy öngyújtóval a bólyi polgárőrség vezetője. Mondandóját fotókkal is alátmáasztotta, ugyanis a mutatott felvételeken jól látszanak a gyermek kezén lévő vörös, égési foltok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Öngyjútótt vitt magával

A szülők elmondása szerint az eset úgy történt, hogy a gyerekük elvitt magával egy öngyújtót az osztálykirándulásra, amit az osztályfőnöke elkobzott. Mikor az osztály visszaért az iskolába, a tanár az igazgatónak adta az öngyújtót, aki aztán számonkérte a gyereket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az igazgató utasítása

Sőt, a közelben tartózkodó polgárőrségi vezetőt is odahívta, akit arra utasított, mutassa meg, fájdalmat is lehet okozni ezzel a tárggyal. A férfi ekkor állítólag kétszer is megégette a gyereket, a fiú apja szerint pedig az igazgató ezt végig nézte.

Hiba volt, de…

A gyermek édesanyja a történtek kapcsán elmondta, a fia valóban hibát követett el, azonban a büntetést mélységesen elítéli, derül ki a Tények riportjából.

Többen látták

A fiú ugyanis semmiféle kárt nem okozott az eszközzel, nem bántott senkit, a szülők azt mondják, véletlenül maradhatott a táskájában. A kegyetlen fegyelmezést úgy tudni az iskola dolgozóink kívül több szülő és gyermek is látta.

Zokogott

A fiú sérüléseit aztán a pécsi Gyermekgyógyászati Klinikán látták el, a szülők pedig azt is elmondták, gyermekük a bántalmazás közben zokogva kérte az igazgató bocsánatát.

Az igazgató máshogy emlékszik

Az igazgató azonban egészen másként emlékszik a történekre. Elmondása szerint fogalma sincs, hogyan sérülhetett meg a gyermek, valamint azt mondja a fiú nem sírt, amikor az esetről beszéltek.

Kiakadtak a szülők

A szülők eddig egyébként elégedettek voltak az intézménnyel, az ott tanító tanárokkal, ám most hatalmasat csalódtak és úgy döntöttek, feljelentést tesznek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Tények videorészlet