A terézvárosi rendőrök keresik az elkövetőt.

Keresik a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 6. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Szóváltásból lett verekedés

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 31-én 15 óra körül egy 6. kerületi bevásárló központban egy férfi szóváltásba keveredett egy másikkal, akit boxerrel fejen ütött.

Az áldozat könnyebben megsérült

A férfi az ütéstől könnyű sérülést szenvedett.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült:

Ha bárki bármit tud

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 6. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Pár napja is történt hasonló

Néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy a kőbányai rendőrök keresik azt az elkövetőt, aki ököllel ütött arcon egy férfit az Örs vezér terénél, Budapesten.

A rendőrség nyomozást indított

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Szintén egy szóváltás fajult el

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 3-án 22 óra 25 perc körül a 10. kerületi Örs vezér téren egy férfi szóváltásba keveredett egy másikkal, akit több alkalommal ököllel arcon ütött, írja a Police.

Kiemelt kép: Police