A baleset okairól egyelőre semmit sem lehet tudni. Annyit azonban igen, hogy a jármű vezetője életét veszítette. Mind csütörtök este, mind péntek délelőtt több baleset is történt az ország útjain

Rettenetes tragédia

Fának csapódott, majd kigyulladt egy személyautó a 3-as főút 112-es kilométerénél, Heves vármegyében Kápolnán csütörtök este – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlésében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bennégett a vezető

Teljes terjedelmében égett a jármű. A tűzhöz az egri hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az Agria Tv információi szerint a sofőr bennégett autójában. A haláleset tényét a rendőrség is megerősítette, noha pontos részleteket nem közöltek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem messze árokba borult egy kamion

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több baleset is történt mind péntek délelőtt, mind csütörtök este. Többek közt felborult egy teherautó pótkocsija az M25-ös autóút 17-es kilométerénél, Andornaktálya és Eger között. A jármű rakományának egy része az úttestre szóródott

Tartálykocsi az árokban

Szintén csütörtök este árokba borult egy tartályos kamion Karcsán, a Petőfi Sándor utcában. A sátoraljaújhelyi és a cigándi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyből szivárgást nem tapasztaltak. A helyszínelés idejére teljesen lezárák az érintett útszakaszt.

Egyikük az út közepére csapódott, a másik felhajtott a bicikliútra

Összeütközött két személyautó Nyíradonyban, a 471-es főút Debreceni utcai szakaszán. Az egyik jármű felhajtott a bicikliútra, a másik a főút közepén áll. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre kiérkeztek a társhatóságok is. A forgalom fél pályán haladt.

A budapesti agglomeráció sem úszta meg

Péntek kora délelőtt Egy személyautó és egy nyerges vontató ütközött a 10-es főút 12-es kilométerénél, Pilisborosjenő térségében. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A forgalom félpályán haladt az érintett útszakaszon.

Nem messze egy újabb baleset is volt

Nem sokkal később összeütközött két személyautó a Pilisvörösvárt és Csobánkát összekötő úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset akadályozta közlekedést, az érintett útszakaszon egy sávon felváltva halad a forgalom. A helyszínre kiérkeztek a társhatóságok is.

Fának csapódott a furgon

Délelőtt fának ütközött egy kisteherautó Kiskunmajsán, a Csontos Károly utcában. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre kiérkeztek a társhatóságok is. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Győrben is volt baleset

Győrben pedig két autó ütközött a Lajtai úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki és áramtalanítanak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)