A Blikk megtalálta azt a nyíregyházi orvost, aki testi kontaktusért cserébe olyan gyógyszert írt fel egy ismert modellnek, amit nem is lett volna szabad. A rendőrség szerint egy „fogyasztószer” felírásáért cserébe kapott intim együttlétet.

Boldog, szerető családban él

A Blikk kinyomozta, hogy boldog, szerető családban él Nyíregyháza egyik legszebb környékén egy hatalmas kertes házban az a háziorvos, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy közismert egykori sztármodellnek olyan gyógyszert írt fel fogyásra, amelyre nem is lett volna jogosultsága, ellenszolgáltatásként pedig elfogadta a hölgy ajánlatát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az aktus meg is történt

A rendőrség szerint az aktus meg is történt, így a párosra a múlt héten lecsaptak. A Blikk kedden megtalálta a köztiszteletben álló doktor otthonát, ahol a felesége nyitott ajtót.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A feleség szerint lejáratás folyik a férje ellen

Nyilatkozni nem akart, de megtudtuk, lejaratásnak gondolja az ügyet, továbbá teljes mellszélességgel kiáll a férje mellett. Jól láthatóan megviselték a történtek, de igyekszik tartani magát. A gyermekeiket szeretetben nevelték együtt, és szeretnék, ha ez továbbra is így maradhatna.

Vesztegetés és vesztegetés elfogadása a gyanú

A 48 éves orvost vesztegetés elfogadásával, míg a 43 esztendős, budapesti modellt vesztegetéssel gyanúsítják. Vallomást egyikőjük sem tett, ám pedig nem lehet tudni, miként buktak le.

Régóta ismerte egymást a doki és a modell

Nagyon régről, egy rendezvényről ismerik egymást, amiről a férfi felesége is jól tudott. Rengeteg orvosi kongresszusra járt országszerte, ahol a szakmai dolgok megvitatása után mindig tartanak valamilyen szórakoztató programot. – ismerte el a családot jól ismerő forrás

A feleség hisz a férjének

Egy ilyen esemény alkalmával találkozhattak annak idején a nővel, de a felesége hiszi, hogy sosem történt közöttük semmi. Vannak néhányan, akik el akarják csábítani az orvost, de a párja maximálisan megbízik benne.

Szerdán jöttek a rendőrök

A Blikk információi szerint múlt szerdán reggel hétkor jelentek meg a doktor házánál a rendőrök, akik civil ruhában és sárga mellényben csöngettek. A kameráján kinéző lakók először azt hitték, a kertészek érkeztek meg hozzájuk… Úgy tudjuk, a férj azzal nyugtatta a feleséget, hogy csak a receptírást ellenőrzik.

Átkutatták az egész házat

Két órát töltöttek náluk, miközben átkutatták az egész házat, a családfőnek pedig még a legálisan, vadászatra tartott fegyverét is meg kellett mutatnia. A rendőrök összesen heten érkeztek, és a ház mindhárom kijáratát elállták. A férfit ezután a magánrendelőjéhez vitték, majd a kapitányságon rabosították, ám végül nem tartották bent, szabadon távozhatott.

Egyik gyanúsított sem akar nyilatkozni

A Blikk elérte a férfit, aki nem akar nyilatkozni. Keresték a modellt is, aki szintén nem kívánt beszélni, mint mondta, nem tud róla, hogy bármilyen ügy résztvevője lenne.

A nő már ki is váltotta a receptet

A gyanú szerint az orvos – mint jogtalan előnyt – a nő ajánlatát elfogadta, bár nem tartozott az ellátási körzetébe, valamint a kért gyógyszer felírására háziorvosként nem volt jogosult. A gyógyszert – normatív támogatott formában – e-receptre felírta, amit másnap ki is váltottak. A nyomozók kutatást tartottak a nő budapesti lakásában, ahol megtalálták és lefoglalták a készítményt.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció