A Nagykanizsai Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat két férfi ellen, akik egy nagykanizsai presszóban az italtól felbátorodva kötöttek bele egy asztaltársaságba, majd egyiküket bántalmazták is.

Lerészegedtek

A vád szerint a két, 30 év körüli férfi 2022 januárjában Nagykanizsán egy helyi presszóban italoztak. Az esti órákra olyannyira lerészegedtek, hogy egyikük szóváltásba keveredett egy másik asztaltársaság tagjával, akit a férfi két kézzel meglökött, mire a sértett férfi védekezésképpen visszalökte őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ököllel ment neki

A vádlott ököllel meg akarta ütni a sértettet, aki ezt úgy elhárította el, hogy lefogta a támadója kezét. A hárítás erejétől a vádlott a földre esett, a szemöldöke felrepedt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Számon kérte

Ekkor a másik vádlott számon kérte a sértettől, hogy miért lökte el a társát, majd felszólította őt, hogy menjen ki a presszóból, és verekedjen meg vele.

Elfajult

A pultos ekkor a két férfi közé állt, azonban a vita mégis elfajult, és a két férfi lökdösni kezdte egymást. A másodrendű vádlott egy széket is felkapott, hogy azzal menjen neki a sértettnek.

Riadalom

A két férfi erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az ott tartózkodó személyekből megbotránkozást vagy riadalmat váltson ki.

Vádemelés

Velük szemben a Nagykanizsai Járási Ügyészség társtettességben elkövetett garázdaság vétsége miatt emelt vádat és pénzbüntetés kiszabását indítványozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az eset:

Ez is érdekelhet:

Fényes nappal rabolt ki egy idős nénit egy férfi Pest megyében: durván megragadta az asszony nyakát – videó

Kiemelt kép: ügyészség videorészlet