Teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház Domaszéken, az Orgona úton. A helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral eloltották a lángokat. A házban tartózkodó házaspár életét azonban a gyors segítség ellenére már nem lehetett megmenteni, mindketten meghaltak a tűzben.

Riasztás érkezett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint éjjel, fél kettőkor ékezett a riasztás hozzájuk, hogy kigyulladt egy hétvégi ház Domaszéken. Kiderült, a későbbi áldozatok hívták még a tűzoltókat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt egy házaspár

Az egységek néhány percen belül a helyszínre érkeztek, azonnal megkezdték a mentést, ám a házban tartózkodó házaspár életét már nem sikerült megmenteni, mindketten meghaltak a tűzben.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A hűtőszekrény okozta

A szeged365.hu információi szerint a tüzet a hűtőszekrény meghibásodása okozhatta. A portál úgy tudja, egy nagyjából 20 négyzetméter alapterületű, kétszintes kisházban történt a tragédia, az épület egy része be is omlott.

Fél óra alatt

A tűzoltók fél óra alatt fékezték meg a lángokat, továbbá megmentettek négy birkát, amelyeket a szomszéd fogadott be.

Kigyulladt egy traktor Nagyrécsénél

Kigyulladt egy traktor Nagyrécse térségében, a 7511-es út közelében, a dűlőúton. A traktor teljes terjedelmében égett, amikor a nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkeztek a helyszínre. Az egység két vízsugárral eloltotta a lángokat, és jelenleg utómunkálatokat folytat.

Melléképület égett Pécsett

Kigyulladt egy családi ház melléképülete Pécsett, a Megyeri úton. A tárolóként használt, ötven négyzetméteres épületben keletkezett tűz két házat is veszélyeztetett.

Eloltották

A pécsi hivatásos tűzoltók három vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, és eloltották a lángokat. A helyszínre érkezett a Baranya vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a társszervek is. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek a helyszínen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Borzalom az M0-áson: halálra gázoltak egy 92 éves bácsit, a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

Kiemelt kép: Illusztráció