Egy hét fős társaság vitatkozott össze Budapesten, a 3. kerületi Békásmegyer egyik kocsmájában. A helyzet pillanatokon belül elfajult, és hamarosan befutottak a szirénázó rendőrautók is.

Hatalmas durranást hallottak

Több rendőrautó is érkezett Békásmegyer egyik panelházas utcájába, miután két társaság összekapott. A szemtanúk lapunknak elmondták, hogy egy csütörtök este hat és fél hét között egy hatalmas durranásra és ordítozásra lettek figyelmesek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Üvöltözés a kocsmánál

„Egy nagy csattanást vagy durranást hallottunk, nagyon megijedtünk, mert biztosak voltunk benne, hogy lövés dördült. Aztán csak ordibálásra lettünk figyelmesek, több ember üvöltözött egymással” – mesélte a Borsnak egy környékbeli.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Össze is verekedhettek

Akik ott jártak a balhé időpontjában, úgy gondolják, a társaság tagjai össze is verekedhettek. Nem látták, csak hallották, mi történik. A rendőrök azonban gyorsan megérkeznek 

Három rendőrautó érkezett

Nem sokkal később már legalább három rendőrautó is a helyszínen volt. „Az egyik panel aljánál álltak meg, arrafelé tudjuk, hogy van egy kocsma. Itt már tudtuk, hogy ott kerekedhetett valamilyen balhé” – tette hozzá a szemtanú.

Szétszéledt a társaság

Az információk szerint a balhézó társaság ezután szétszéledt, futva próbáltak elmenekülni a helyszínről, a rendőrök azonban elkapták őket.

Hosszú helyszínelés

A rendőrök ezután még hosszú ideig helyszíneltek a környéken, a helybeliek szerint sokáig ott maradtak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy valóban kocsmai verekedésről volt szó:

Senki sem sérült meg

Csütörtökön 18 óra 30 perc körül Budapest III. kerületében, a Csobánka téren egy kocsmai szóváltást követően verekedés alakult ki két társaság között. Az eset során senki nem sérült meg. A kerületi rendőrök összesen 7 embert fogtak el és állítottak elő – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Hat embert hallgattak ki

Egy embert felfegyverkezve, míg öt embert csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Lőfegyvert nem találtak senkinél.

Keresik a szemtanúkat

A rendőrök lőfegyver használatára utaló nyomot a helyszínen nem találtak, további lehetséges elkövetők és tanúk felkutatása jelenleg is zajlik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció.