Többen is végignézték, amikor egy csapat kamasz nekiesett két gyereknek a Westend bevásárlóközpontban.  A rendőröket tömegverekedés miatt riasztották a pesti plázába, szemtanúk szerint a dulakodás a fiatalok öltözködése miatt tört ki.

Verekedés a tetőteraszon

Tömegverekedés tört ki a Westend bevásárlóközpont tetőteraszán kedd este. Egy tinikből álló banda esett neki két idegen, szintén kamasz gyereknek. Az ütlegelés perceken át zajlott, amit több vásárló végig is nézett. A rendőrség hamar kiért a plázába, ahol elfogta a támadókat.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nagy volt a hangzavar

„Én már csak a nagy hangzavarra figyeltem fel. Mi épp moziba készültünk a barátommal, amikor láttuk, hogy valamit sokan figyelnek, így odamentünk mi is. Kiderült, hogy egy csomó fiatal, ilyen 16-18 évesek ütnek-vernek két másikat” – számolt be a történttekről a Metropolnak az egyik olvasója.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hívták a rendőrséget

A szemtanú azt mondta, több fiatal lány is volt köztük. Az ottlévők azonnal hívták a rendőrséget. Közben egy férfi megpróbálta szétválasztani a balhézókat. Az egyik üzlet eladója megpróbálta szétválasztani a verekedőket.

Elvitték a balhézókat a rendőrök

A körülbelül tíz főből álló kamasz banda azért eshetett neki a másik kettő számukra ismeretlen fiatalnak, mert másképp öltözködtek, mint ők. A rendőrök hamar kiértek a helyszínre és a legtöbbjüket igazoltatták, majd elvezették.

Az öltözködésük miatt verekedhettek

„Nem sokkal később a rendőrök magukkal vitték őket, gondolom a kapitányságra, kihallgatni. A pláza be van kamerázva, biztosan felvették, a történteket. Azt mondták, hogy azért estek neki a két idegen gyereknek, mert azok más stílusban öltözködnek. Úgy gondolom, hogy nagyon szomorú, ha egy gyerek képes ilyet tenni egy másikkal, teljesen mindegy, hogy milyen okból. Ez vérlázító. Remélem, a két megvert tini jól van…” – zárta szavait a szemtanú.

11 embert állítottak elő

„2024. április 9-én 17 óra 30 perckor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy egy terézvárosi üzletközpont tetőteraszán több ember összeverekedett. A rendőrök a helyszínről 11 embert előállítottak a 6. Kerületi Rendőrkapitányságra. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek során a VI. kerületi nyomozók 10 embert hallgattak ki gyanúsítottként” – írta a BRFK.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció