Saját vizeletébe fojtotta meg az idős férfit egy 40 éves nő és 20 éves segítője tavaly februárban Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyében. A nő gyakran járt a férfihez, többször testi örömöt szerzett az nyugdíjasnak, amiért pénzt is kapott. 

Pénzért szerzett örömet

A vádirat szerint a 40 éves nő és a 20 éves férfi előbb begyógyszerezték az áldozatukat, majd az elkábított férfit a fürdőkádba fojtották, értékeit pedig elvették. A 40 éves nő, aki a későbbi áldozatával még együtt is lakott, majd utána alkalmi kapcsolatot létesített vele, ezért esetenként 10 ezer forintot kapott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megdézsmálta a nyugdíját

Ezen felül még rendszeresen meg is dézsmálta az idős férfi nyugdíját. El-elvett belőle, ami fel is tűnt az idős férfinak. Csakhogy ennek ellenére a 40 éves nővel legalább havonta egy alkalommal találkozott, a nyugdíj környékén. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem takarított 

Az asszony a bíróságon azt mondta, hogy ezeken a találkozókon nem takarítói szolgáltatást nyújtott az idős férfinak, hanem sokkal többet. 

Egymásra kenik a gyilkosságot

A napokban lezajlott tárgyaláson a nő annyit elismert, hogy ő vitte az altatót, ő keverte bele az öreg borába, de határozottan tagadta, hogy megölte volna. Első verziójában még azt mondta, hogy a 20 éves férfi legalább 10 percig egyedül volt a nyugdíjassal. A 20 éves férfi elmondása szerint azonban a 40 éves nő volt az, aki kádba fojtotta az idős férfit. 

Kivitte pisilni

Miután az idős férfi megitta az altatóval összekevert bort, elálmosodott, járása nehézkessé, bizonytalanná vált. Az „öregnek ki kellett mennie pisilni” – mondta a 20 éves férfi, aki hóna alá nyúlva segítette az akkor már bódult férfit. 

Belepisilt a kádba

A fürdőszobába beérve az idős férfi a kád előtt elkezdett vetkőzni, azt vette észre a „segítő”, hogy a kádba végzi a dolgát. Az nem derült ki pontosan, hogy volt-e a kádban víz, de annyi biztos, hogy az idős férfit a kádba hajolva találták meg másnap, arccal a 20 centiméteres vízben. 

Azt hitték, baleset

Első körben arra gondoltak, hogy baleset történhetett, azonban az orvosszakértő olyan sérüléseket rögzített a férfi nyakán, melyek kizárják a balesetet. Arra engednek következtetni, hogy a férfit valaki nagy erővel a kádban lévő folyadékba nyomta.

Folytatódik az eljárás

Az, hogy a két vádlott közül ki követte ezt el, esetleg közösen tették-e, a bizonyítási eljárás során fog kiderülni. Az ügy nyomozati szakaszában egyébként igénybe vettek poligráfos szakértőket és előkerült egy cellatárs is, aki a nőre nézve tudott terhelő adatokat mondani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó az elfogásukról

Kiemelt kép: a 40 éves nő az elfogása után – Forrás: police.hu