A Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt az encsi fiatalt, aki március 13-án az iskolai ünnepség alatt magáévá tette kiskorú iskolatársát. A lányt az osztálytársa szabadította ki.

Iskolai ünnepség

A fiatalkorú gyanúsított az Encsi Általános Iskolában március 13-án, a hatodik óra után elhívta a lányt beszélgetni egy tanterembe, amíg az aulában a március 15-i ünnepség zajlott.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Bezárta a tanterembe

A fiú megszorította a lány nyakát, kezeit lefogta, majd a nadrágját lehúzva erőszakkal kielégítette nemi vágyait rajta. A folyosóról hangok szűrődtek be, az erőszakot abbahagyta, majd kiment a tanteremből, de kívülről bezárta az ajtót, hogy a lány ne tudjon kimenni a teremből.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Iskolatársa mentette meg

A lány segítségért kiabált, egyik osztálytársa meghallotta segélykiáltását a folyosón, és figyelmeztette a fiút, hogy engedje ki. A bántalmazás következtében a lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Letartóztatták a fiút

A fiút nemi erőszakkal és a személyi szabadság megsértésével gyanúsítják. A bíróság tartott attól, hogy az esetleges szabadlábon hagyás esetén az elkövető megfélemlítené vagy megpróbálná befolyásolni a tanút, ezért egy hónapra elrendelték a fiú letartóztatását, amit egy javítóintézetben tölt le. A végzés végleges. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Kiemelt kép: illusztráció