Emberölés miatt vettek őrizetbe egy dunakeszi férfit, aki szerda éjszaka Gödön megkéselte párját – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az utcán találtak rá az áldozatra

A 34 éves nőhöz egy járókelő hívott mentőt és rendőröket. A sértettet a kórházban azonnali megműtötték, de csütörtök hajnalban belehalt sérüléseibe.

Fotó a pillangókésről

A rendőrség felvétele

Dunakeszi férfi lehet a gyilkos

A tájékoztatás szerint a gyanúsítottat a bűntett helyszínétől 2 kilométerre fogták el a rendőrség munkatársai, akik a bűncselekmény eszközét – egy véres pillangókést – is megtalálták. A 27 éves férfi kihallgatásán nem tett vallomást, kérdésekre nem válaszolt.

További részletek

Egy éppen hazaérkező férfi is hallotta a nő kétségbeesett kiáltásait és a hang irányába kezdett szaladni, miközben ráordított a nőt bántalmazóra, aki jobbnak látta futva menekülni a helyszínről. Az árokban sorsára hagyott és összeszurkált nőhöz az érkező férfi hívott mentőt és értesítette a rendőröket.

Videó az elfogásról


Őrizetben maradhat

Kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását – tudatta a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Féltékenység

Közben kiderült, hogy a férfi rendszeresen fenyegette párját. Nem akarta, és nem engedte, hogy viszonyuk véget érjen. A feltételezett támadót 1 óra 50 perc körül fogták el.

Pár hónapja ismerték egymást

Az áldozat és barátja hónapokkal azelőtt ismerkedett meg, kapcsolatuk azonban az utóbbi időben megromlott. 

Egy hasonló gyilkosság, itt marokkói volt az elkövető