Egy családok közötti vita torkollt verekedésbe a Békés megyei Kétegyházán a Nagy Sándor utcában 2021. augusztus 14-én kora délután. A tegnapi napon az egyik sérült életét vesztette a gyulai kórházban.

Csoportos verekedés

Szombat délután egy családok közötti csoportos verekedés alakult ki Kétegyházán, ahol a rendőröknek nagy erőkkel kellett közbeavatkoznia. Akkor a Békés Megyei Rendőrfőkapitányság három embert vett őrizetbe és nyomozást rendelt el az ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több sérült is volt

Az eset során négyen sérültek meg, hárman könnyebben, egy férfit viszont súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak be a gyulai kórházba, aki később az életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több ujját levágták

„Az egyik áldozatnak vascsővel verték szét a fejét, levágták több ujját. A másik férfinak az alkarját kaszabolták össze motoros láncfűrésszel” – olvasható a Gyulaihirlap.hu oldalán.  

Hét embert fogtak el

A rendőrök már a verekedés napján őrizetbe vettek 3 személyt, ezután vasárnap két férfit Orosházán fogtak el, kettőt pedig hétfőn délelőtt Békéscsabán és Gyulán állítottak elő és vettek őrizetbe. A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a halállal végződő sérülést okozta.

Gyilkossági ügy lett belőle

A kétegyházi verekedésből gyilkossági ügy lett, ezért felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül, halált okozó testi sértés miatt is folytatja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az eset körülményeinek a kivizsgálását.

Családi balhé

Ahogy arról korábban beszámolt a Kékvillogó, a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el azt a 46 éves férfit, aki a családja után a szomszédjait is megtámadta Pest megyében. A dulakodásig fajult veszekedés az utcán folytatódott, a verekedéskor kapa, bot, kisszék is előkerült.

Fegyvert is előkerült

A szomszédok felfigyeltek a családi balhéra és kérték az utcán verekedőket, hogy fejezzék be. Ekkor a 46 éves férfi a „megdöglötök” felkiáltással fenyegetőzni kezdett, majd elővett egy fegyvert is.

Közbelépett a TEK

Nem lehetett egyértelműen megállapítani, hogy a férfi emberi élet kioltására alkalmas fegyvert tartott-e magánál, ezért a monori rendőrség értesítette a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét. A razzia közben előállították a 46 éves férfit és a 17 éves fiát is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A gyanúsítottak elfogása a kétegyházi ügyben

Kiemelt kép: police.hu