Gyomaendrődön, a Selyem utca és a Korányi utca kereszteződésében 2022. június 23-án egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személyautónak, és összeütköztek. A nő három hónappal később meghalt.

Gyorsan hajtott

Kerékpáros hajtott ki egy személygépkocsi elé Gyomaendrődön. Összeütköztek, és a biciklis meghalt. Az autós a gyanú szerint azért nem tudta elkerülni a balesetet, mert gyorsan hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vádemelés lett a vége

A rendőrség a baleset körülményeinek vizsgálatát befejezte, és az eljárás iratait továbbította az ügyészségre. – írta a police.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A biciklis is hibázott

Gyomaendrődön, a Selyem utca és a Korányi utca kereszteződésében 2022. június 23-án egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személyautónak, és összeütköztek.

Három hónappal később meghalt

A biciklis nőt a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba, ahol három hónappal később belehalt a sérüléseibe.

90-nel ment egy 50-es útszakaszon

A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő számításai szerint az autós jelentősen túllépte az adott útszakaszon érvényes 50 km/óra sebességhatárt, majdnem 90-nel mehetett.

Időben észrevette

A kerékpáros nőt időben észrevette, és ha betartja a megengedett sebességet, le tudta volna fékezni a kocsiját úgy, hogy még az ütközés előtt megálljon.

Elismerte

A férfi rögtön a baleset után, a helyszíneléskor elismerte, hogy gyorsan hajtott. A Szarvasi Rendőrkapitányság halálos közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja, és vádemelést javasol ellene. Ügyének iratait a rendőrségről továbbították az ügyészségre.

Karambol és gázolás az Árpád hídon

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról szombat reggel, hogy súlyos baleset történt az éjszaka a budapesti Árpád hídon. Egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval az Árpád hídon. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt.

Elcsapta a szabályosan haladó kerékpárost

Az első információk szerint 0 óra 45 perc körül egy autó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy gépjárművel az Árpád hídon. A Budapesti Rendőr-főkapitányág arról tájékoztatott, hogy a balesetet okozó autós egyelőre nem ismert okból padkának vágódott. A Pestről Buda irányába hajtó autó ezután megpördült és elcsapta az úttesttől korláttal elválaszott bicikliúton tekerő, szemből szabályosan érkező kerékpárost.

RACE-001 volt a rendszám

Karácsony Gergely hétfő este a közösségi oldalán egy fotót tett közzé, amelynek tanúsága szerint annak az autónak, amely elgázolta a biciklist, a rendszáma RACE-001 volt.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu