Belegurult a Sugovicába, és elsüllyedt egy autó vasárnap délelőtt Bajánál. Búvároknak kellett megkeresniük. A helyi tűzoltóknak is segítenük kellett.

Pakolásztak

A jármű a rtl.hu információi szerint a part közelében állt, és éppen pakoltak ki belőle, amikor gurulni kezdett a folyó felé. Eleinte azt lehetett hinni, hogy az autó fennakad a köves parton, de az nem állította meg.

Nem ült benne senki

Az autó eleinte még a víz felszínén lebegett, majd nagyjából 15-20 perc alatt a mélybe süllyedt. A helyszínre kiérkeztek a bajai hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelemhez tartozó búvárok – írta a szolgálat a honlapján. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Búvárok

Az rtl.hu-nak a szóvivőjük elmondta, az autót a búvároknak sikerült megtalálniuk, azt egy autómentő segítségével akarják kihúzni a Dunából.

A mentés

Kerékkel felfelé

Amikor elkezdték kihúzni, akkor annyi volt látható, hogy az autó átfordult, azaz a kerekei néztek az ég felé, errő a Súgópari Hirek közölt felvételt.

A kommentek is érdekesek

Ez is érdekelhet

Elgázolt egy embert egy vonat Székesfehérváron, a Balatoni útnál. Az utasokért mentesítő járat érkezik. Az érintett vonalon a vasúti közlekedésben forgalomkorlátozásra kell számítani.

Legfrissebb a Mávinformtól

A Kék Hullám vonat utasait a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével átszállították a Déli-parti InterRégió vonatra, mellyel visszautaznak Székesfehérvárra. Székesfehérvárról a Balatonfüredre tartó 19736-os számú Katica InterRégió vonattal utazhatnak tovább. Az esemény miatt a Tapolcáról a Déli pályaudvarra tartó 19795-ös számú Kék Hullám sebesvonat csak Balatonfüredig közlekedik. Utasai Balatonfüredről a Délibe 15:11-kor induló 19733-as számú Katica InterRégió vonattal utazhatnak tovább.

Címlapfotó: Facebook/Súgóparti Hírek.