Miután a buszsofőr felhajtott a padkára, a jármű kifarolt, majd kidöntött egy táblát és az árokba csúszott.

Ez történt

Garázsmenetes csuklósbusz hajtott árokba hétfő este a 22. Nagytétényi úton. A 133E járat a külső, Erdélyi utcai végállomás felől igyekezett a Campona bevásárlóközpont felé, amikor a sofőr a Vegyszer utca előtt hirtelen jobbra lehaladt az úttestről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árokba csúszott a busz

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A balesetet szenvedett busz

Jelentős kár keletkezett a buszban

Először a padkára felhajtott, majd az útszéli rézsűn kifarolt, kidöntött egy közúti jelzőtáblát, végül az árokba csúszott és ott éppen elkerült egy beton villanyoszlopot. A buszvezető ezután járművével megpróbált visszatérni az árokból az úttestre, de önerejéből ez csak a képen látható módon sikerült.

A busz eleje erősen megrongálódott

Helyszíni tudósítónk fotója a balesetről

Kédéses, mi volt a kiváltó ok

A sofőr szerint rossz helyen volt a padka, tehát valószínűleg inkább figyelmetlen volt, vagy elbóbiskolt, esetleg rosszul lett, de utóbbira nem hivatkozott, mint ahogyan műszaki hibára sem. Személyi sérülés szerencsére nem történt, hiszen a fedélzeten nem tartózkodtak utasok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A sofőr megpróbált visszatérni az útra

A baleset nyomai

A helyszínen készült fénykép

Kiemelt kép: a baleset helyszínén készült fotó – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu / G.K.