Pár nap alatt kétszer is elfogták a gödöllői zsaruk azt a 27 éves férfit, akit több vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítanak. Cs. Dávid a kihallgatásán azzal védekezett, hogy „amikor elkövetem a bűncselekményeket az nem én vagyok, az ital hatására történik.”

Mindent vitt

Egy május 23-án érkezett bejelentés után indultak rendőrök egy turai iskolához. Az elmondottak szerint, ismeretlen kifeszítette a tanintézmény egyik ablakát, leszakította a szúnyoghálót, majd az élelmiszertároló ajtaját berúgta és amit tudott magával vitt. A rongálással körülbelül 200, a lopással 50 ezer forint kárt okozott.

Másnap elkapták

A helyi nyomozók alapos helyszíni szemlét tartottak. Temérdek használható adatot és bizonyítékot gyűjtöttek be ahhoz, hogy már másnap délben bilincselhessék a vélt elkövetőt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Alvó férfi telefonját nyúlta le

Pár napon belül másodjára találta magát a kihallgató helységben a 27 éves Cs. Dávid. Napokkal azelőtt, egy alvó férfi telefonját és bankkártyáját emelte el, virágbolt ajtaját feszítette fel Pécelen, majd egy bolt előtt hagyott, mindenfélével telepakolt kosarat tolt el lazán egy gödöllői üzlet elől –a gyanú szerint.

Őrizetbe vették

A rendőrök akkor is résen voltak, elfogták és előállították, meggyanúsították. Május 24-én az iskolai betöréssel bővült a lista, akkor már őrizetbe vették.

Szinte mindent beismert

A rendszeres jövedelemmel nem rendelkező férfi vallomásában, a virágbolt rongálását kivéve, egytől-egyig, részletesen beismert a nyomozóknak. Úgy nyilatkozott: „amikor elkövetem a bűncselekményeket az nem én vagyok. Az ital hatására történik.”

Sok van a rovásán

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a péceli férfi ellen, őrizetbe vétele mellett, kifosztás, csalás, rongálás és lopás bűntette miatt folytatja le a további eljárást, az ügyészség felé kezdeményezte letartóztatásának indítványozását – írta a police.hu.

Otthagyta a (láb)nyomát

Nem finomkodott

Kiemelt kép: illusztráció. További fotók: police.hu