A vidéki költözés nagyon sok változást hoz az ember életébe, hiszen egy új települést kell megismerni, feltérképezni, új szomszédok, új közösség várja. Ezenkívül, ha Budapestről költözik vidékre, akkor gondot jelenthet a megfelelő költöztető cég megtalálása is. Eleve dilemmát okoz, hogy a vidéki címen keressen költöztető vállalkozást vagy Budapesten, hiszen távolságban mindkét esetben ugyanannyit kell menniük, akármelyik irányból is közelítik meg a célpontokat.

Cikkünkben igyekszünk tanácsokat adni annak érdekében, hogy a költözés ne egy probléma, hanem inkább örömteli feladat legyen az Ön számára.

A vidéki költözés nehézsége

A városon belüli költözés is teljesen felforgatja az életünket, ha pedig a költöztetés Budapestről vidékre történik, akkor a távolság miatt is aggódik a megrendelő, mondta el a Promove, a megbízható költöztetés tanácsadó munkatársa.

Az aggodalom némiképp jogos, hiszen az életünk által ezidáig összegyűjtött értékeink, bútoraink, személyes tárgyaink hagyják el korábbi otthonunkat és kelnek útra, azonban, ha megfelelő költöztető céget választunk, akkor egyetlen percre sem kell nyugtalankodnunk, hiszen holmijainkat a legnagyobb biztonságban tudhatjuk.

Hogyan készítse elő a költözést?

Azt ajánljuk, hogy első lépésként mérje fel a költöztetendő dolgokat. Írja össze, hogy milyen bútorai, nagyobb tárgyai, háztartási gépei, elektronikai eszközei vannak, illetve körülbelül hány zsák és doboz fogja elhagyni az előző lakást.

Ez azért is fontos, mert árajánlatot is ez alapján tudnak adni a költöztető cégek, hiszen nem mindegy az, hogy hány darab vagy mekkora autó szükséges, illetve ez a mennyiség a költöztetés idejét is befolyásolja.

Vegye fel a kapcsolatot a költöztető céggel

Minél hamarabb válassza ki a költöztető céget, hogy az Ön által megadott időpontra biztosan legyen kapacitásuk. Mindenképpen fogadja meg tanácsaikat a dobozolásra és a pakolásra, hiszen csupán ez garantálja azt, hogy sérülésmentesen tudják leszállítani a bútorokat és a tárgyakat.

Érdemes budapesti céget választani, hiszen ők tökéletesen ismerik a várost, tisztában vannak a lezárásokkal, a forgalomváltozásokkal, nagy tapasztalattal rendelkeznek a budapesti közlekedéssel kapcsolatban, így könnyen és gyorsan kijutnak a városból, valamint nem kell keresgélniük az utcákat és az ideális útvonalakat.

A dobozolás és a szekrények lapra szerelése kulcsfontosságú

Lényeges, hogy a hosszú úton, legyen az bármilyen állapotú, egy nagyobb döccenő alkalmával ne sérüljenek meg a szállítandó dolgok, így a helyes dobozolás és a bútorok lapra szerelése egy lényeges feladat. A lapraszerelésben a költöztető cég munkatársai is tudnak segíteni érdemes rájuk bízni ezt a feladatot.

A költöztetés nem okoz különösebb problémát akkor sem, ha az úti cél egy másik településen van, hiszen egy professzionális költöztető cég kiváló fizikai paraméterekkel rendelkező munkatársakkal pakolja fel és le a rakományt, az autói karban vannak tartva és call centerrel koordinálja a műveletet.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.