A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály VI. Bűnüldözési Osztály munkatársai 2021. augusztus 9-én délután a fővárosban elfogtak egy helyi 39 éves férfit, J. Krisztián Norbertet, akinél bruttó fél kilogramm marihuánát találtak, és akivel szemben garázdaság miatt elfogatóparancs volt érvényben.

Elfogták

Kiderült, hogy a férfinél talált drog a 38 éves L. Csaba Attilától származik. Őt is még aznap elfogták a KR NNI nyomozói a fővárosban, majd kutatást tartottak a budapesti lakóhelyén és a szintén fővárosi, kábítószer raktározására használt ingatlanján. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A lefoglalt marihuána

Fotó: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lefoglalták

A rendőrök lefoglaltak közel tíz kilogramm marihuánát, szárított növényi egyedeket, továbbá a kábítószer termesztéséhez, porciózáshoz szükséges eszközöket, többek között keltető sátrakat, lámpákat, ventilátorokat, alufóliát, fóliát, hegesztő- és vákuumozógépet, digitális mérlegeket, valamint közel másfél millió forint készpénzt, írja a police.hu.

FRISS!

Fotó a helyszínről

Fotó: police.hu

Letartóztatták

A KR NNI nyomozói L. Csaba Attilát kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségnél kezdeményezték letartóztatását. 

Ez is érdekelhet:

Helyszíni felvétel

Fotó: police.hu

Eljárás indult

J. Krisztián Norberttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció