Több fronton is próbálkozott korábbi szerelménél a férfi, e-mailekkel és SMS-ekkel is bombázta, illetve számos egyéb módon inzultálta.

Filmekben látni hasonló zaklatókat, akik képtelen szabadulni szerelmüktől és mindenhová követik és figyelik egykori párjukat. A Somogy megyei Főügyészség cikke azonban bizonyítja, hogy az ilyen alakok korántsem a fantázia szüleményei.

Az írásból kiderül, hogy a férfi és a nő 2012-ben lettek egy pár.

Azonban nő 2018 júniusában szakított a férfival, aki erről nem igazán akart tudomást szerezni.

Az úr képtelen volt túltenni magát a hölgyön és 2019 márciusáig majdnem 900 alkalommal próbálta felhívni a nőt, e-mailben és SMS-ekkel is zaklatta.

Ezzel nem elégedett meg a “hős szerelmes” a nőt még munkahelyénél is várta és gyakorta hazáig követte, természetesen a hölgy elutasította a közeledését. 

A csalódott férfi nem csak tovább figyelte egykori párját, de egészen odáig folyamodott, hogy róla és új barátjáról titokban fényképeket készített egy orfűi kirándulásuk alkalmával, majd egy balatonszemesi strandolásukkor odament hozzájuk és nyilvánosan kiabált velük.

Végül kicsinyes módon a nő fián állt bosszút, amikor feltörte a gyerek közzöségi média profilját és elérhetetlenné tette azt. Ezt úgy tudta megtenni, hogy korábban segített a nő gyermekének e-mail fiókot létrehozni, így tudta annak jelszavát.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Kékfény.com