Amint arról a Kékvillogó is beszámolt két gépkocsi ütközött össze a 10. kerületben Budapesten, a Gyömrői út és az Örmény utca sarkán, az eset még csütörtökön történt. Ahogyan azt portálunk is megírta a baleset során egy Hyundai fékezés nélkül hajtott bele az előtte haladó Peugeot 207-esbe. A vétlen sofőrt – bár nem sérült meg súlyosan – kórházba szállították, később kiderült, hogy az autót a Barátok közt egykori sztárja, Nagy Alexandra vezette.

Nagy Alexendra volt a vétlen sofőr

Alexandra az Instagram oldalán egy hosszú bejegyzést tett közzé, a fotón jól látszik, hogy kórházban van. A posztban részletesen leírta azt is, mi történt pontosan. (A posztból egyébként nem derül ki egyértelműen, hogy a 10. kerületi balesetről van szó, azonban Alexandra Instagramon közzétett korábbi fotóinak – például itt – tanúsága szerint hosszú ideje egy Peugeotot vezet, valamint az Alexandra által leírtak is egybevágnak a BudapestKörnyéke.hu információival – a szerk.) A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a baleset helyszínéről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Fékezés nélkül hajtott bele a Peugeot hátuljába a Hyundai a 10. kerületben – fotók a helyszínről

Egy kereszteződésben történt

„Egy kereszteződésben várakoztam, elsőbbséget adva a szemből egyenesen haladónak, hogy mögötte balra kanyarodhassak majd, de a mögöttem haladó autó fékezés nélkül a kocsimba szállt. Anyukámmal beszéltem éppen telefonon (kihangosítón) arról, hogy mindjárt hazaérek. A visszapillantóban megláttam a túl gyorsan közelítő járművet, és már csak annyi időm maradt, hogy kinyögjem, ‘de most nekem jönnek!’, majd csattanás!”

Anyukájával beszélt éppen

„Természetesen a telefon elrepült, ahogy minden más is a kocsiban. El nem tudom képzelni, Drága Anyukám mit érezhetett. míg újra nem hívtam, hogy jól vagyok. Mert köszönöm, jól vagyok! Azért vagyok jól, mert minden szörnyűség ellenére a Világ gyönyörű hely és az emberek csodálatosak benne! MÁSODPERCEK telhettek el, én még magamhoz sem tértem az ijedtségtől, csak remegő kézzel markoltam a kormányt és kapkodtam a levegőt, amikor már HÁROM autós is megállt, hogy segítsen” – írta.

Helyszíni fotó a balesetről:

Többen segítettek neki

A bejegyzésből kiderült, hogy az autósok közül egy rendőrn és egy nővér állt meg azt követően, hogy látták a balesetet, valamint több cívil is segített neki, értesítették a szeretteit, valamnit utánamentek a másik autósnak.

Köszönetet mondott

„Ti utánamentetek a másik autósnak, értesítettétek a szeretteimet, kihívtátok a szolgálatban lévő rendőröket, mentőket, tűzoltókat, cukros üdítőt nyomtatok a kezembe, és támogattatok. Ez az egésznap lehetne egy nagyon traumatikus és szomorú élmény, de én rég nem találkoztam ennyi kedves, jó és segíteni akaró emberrel egyszerre!” – olvasható Alexa posztjában, amiben a rendőrségnek és a mentőszolgálatnak is köszönetet mondott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Nagy Alexandra – Forrás: