A videót az Ügyészség küldte el a KÉKFÉNY.com szerkesztőségének. Ezen az látszik, hogy a Bács-Kiskun megyei Csengődön egy iskolába készülő, de még óvodás 6 éves gyerek egyedül vezeti az autót egy úton. Közben a mellette ülő apja azzal kommentálja a felvételt, hogy most kezdi az iskolát, legyen mivel járnia.

A vezetést a 37 éves apuka élőben közvetítette a Facebookon. Nyilván át sem gondolta, milyen gáz amit csinál, pláne, hogy ezt élőben mutatja meg az egész világnak.

Egy ismerősük látta a videót, szólt a helyi körzeti megbízottnak, aki felkereste a felelőtlen szülőket. Kiderült, hogy a gyerekkel nem először vezettették az autót.

A megyei ügyészség szóvivője szerint az életkoránál fogva autóvezetésre alkalmatlan gyermekkel több alkalommal csaknem két kilométert vezettették az autót.

Az RTL Klub megkérdezett egy vezetésoktatót a videóról. Gombkötő Lajos elmondta, csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia hiszen, ha például jobbról bevág eléjük egy traktor, azzal nem nagyon tudott volna az apuka mit kezdeni.

A megyei ügyészség kiskorú veszélyeztetése és járművezetés tiltott átengedésével vádolja az apát, hosszú időre elvennék a jogosítványát a felelőtlen férfinek.