Borzalmas dolgot művel egy 14 éves fiú és pár barátja, amikor egy olyan dologra kényszerítettek egy 11 éves kislányt, amire nagyon nem szabadott volna. A szörnyű eset Tamásiban történt, az ügyben a rendőrség is nyomoz.

Kényszerítették

A történtekről a Blikk számolt be, mint írják egy 14 éves fiú és néhány társa orális szexre kényszerítettek egy 11 éves kislányt Tamásiban. “A gyerekeim számoltak be arról, hogy 11 éves társukat egy fiú, K. M. arra kényszerített, hogy az iskolával szemben lévő templom kertjében orálisan kielégítse.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó is készült

“Erről még videófelvételt is készített, amit büszkén osztott meg a barátaival és az ismerőseivel” – árulta el a portálnak az egyik olvasó, aki a neve elhallgatását kérte.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokkoló részletek

Az informátor arról is beszélt, hogy az iskolában a gyerekek újabb és újabb részletekről szereztek tudomást, így derült ki az is, hogy nem csak K.M. kényszerítette a kislányt, hanem négy barátja is részt vett a rémségekben. A videót azonban úgy tudni eltüntették a netről.

Nem lehet tenni semmit

Az olvasó az is hangsúlyozta, megdöbbentő a számára, hogy ilyen fiatalok ellen nem lehet tenni semmit sem. “K. M. decemberben lesz 14 éves, és mint gyerekkorút a rendőrségi nyomozásban nem fogják megbüntetni.”

Tesz-e bármit a gyámügy?

“Kíváncsi lennék arra, hogy a történtek után a gyámügy tesz-e valamit, és ha igen, mit.” – mondta az olvasó, aki azt is elárulta, egy nagyon problémás gyerekről van szó.

Nagyon problémás gyerek

A srác mér kétszer meg is bukott, lopásokat követett el, de olyan is előfordult, hogy ollóval járkált a társai között. Tavaly két hétre fel is függesztették, de őt ez nem viselte meg, sőt örült, hogy nem kell iskolába járnia.

A tanárok is kivannak

“Megjegyzem, a tanárok is nagyon kivannak, mert egyre durvább esetek is előfordulnak, mint például egy gyerek énekórán elővette a nemi szervét és azt mutogatta az osztálytársainak, ám ezeknek nem igazán van következményük.”

Nyomoz a rendőrség

A portál az ügy kapcsán kereste a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik azt a tájékoztatást adták, hogy feljelentés alapján nyomozás indult, ám ennél többet nem közöltek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik