Halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében. A baleset helyszínén az 53-as főúton teljes útlezárás van érvényben, derül ki a rendőrség tájékoztatásából.

Kerékpáros és autós ütközött

A police.hu oldalán az eset kapcsán azt írják, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. július 27-én 19 óra 53 perc körül Kiskunhalas közigazgatási területén az 53-es számú főút és a 5412-es út kereszteződésében, ahol az elsődleges információink szerint egy kerékpáros és egy személyautó ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ember meghalt

Az ütközés során egy 56 férfi éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Lezárták a szakaszt

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére, a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni a 5412-es úton Kunfehértó és Jánoshalma irányába lehet.  

Ez is érdekelhet:

Nem adta meg az elsőbbséget a bicikliző gyermeknek, aki aztán neki hajtott a kisteherautónak – A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbment

Pár hete Baranya megyében történt halálos gázolás

Néhány héttel ezelőtt Baranya megyében történt egy sokkoló eset, melynek során egy autós elgázolt egy bicikliző édesanyát és a kislányát. Mint megírtuk az asszony a helyszínen meghalt, a lánya nem sokkal később, a kórházban vesztette életét.

Több méteren át tolta a roncsokat

Az autós, egy 57 éves sofőr vezett, az autós a gázolás után még több méteren tolta maga előtt a roncsokat, mire kidöntött egy távlát és az árokban állt meg, számoltunk be róla. 

Esztergomban egy 9 éves kislányt ütöttek el

Amint azt a Kékvillogó is megírta elütöttek egy 9 éves kislányt Esztergomban, a sofőr meglépett a helyszínről. A balesetet látta egy 17 év körüli kamaszlány, a rendőrésg az ő jelentkezését várja.

Nem segített a sofőr

Egy ez idáig ismeretlen járművezető egy fehér színű Volkswagen típusú gépkocsival 2022. február 28-án 7 óra 40 perc körüli időben Esztergom Bánomi úton, a sportpálya mellett lévő bekötőútról tolatása során elütött egy járdán közlekedő 9 éves kislányt. A gyermek az ütközés hatására a földre esett. A sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott, számolt be róla korábban a rendőrség.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik