A gyanú szerint nem baleset történt és a nő nem önszántából lépett ki a 10. emeltről, a férje lökhette ki az ablakból.

Az előzményekről

Ahogyan tegnap megírtuk, március 30-án 10 óra körül bejelentést kapott a rendőrség. Győrött a Szent Imre úton lévő társasház egyik lakásának ablakából zuhant le egy nő a legfelső emeletről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bűncselekmény történt?

Már az esetet követően felmerült, hogy bűncselekmény történhetett. A helyszínre érkező nyomozók ugyanis előállítottak egy férfit a rendőrségre. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügy körülményeit büntetőeljárás keretében kezdte vizsgálni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Friss házasok voltak

A férfi és a nő mindössze fél éve élt házasságban. A Telex úgy tudja, hogy a férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett volna. Azt állítja, felesége önkezével vetett véget az életének.

Meghallgatta a bíróság a férfit

A 32 éves férfit a bíróság a mai napon hallgatta meg. Zárt ülésen dőlt el, hogy K. Krisztiánt letartóztatják. A családjából a lánytestvére és édesanyja is elkísérte a férfit a bírósági meghallgatásra, ám nem mehettek be.

Ezt mondta a bírósági szóvivő

A férfi büntetett előéletű, rablás miatt már elítélték. Tavaly nyáron szabadult feltételesen, mondta el Dr. Máté Kinga bírósági szóvivő. Ezek az előzmények szerepet játszottak abban, hogy letartóztatták.

Elmenekült a tragédia helyszínéről

A bírósági szóvivő kiemelte, hogy a férfi a tragédia után elmenekült, majd később tért vissza. Amennyiben szabadlábra helyeznék, visszatérne ugyanebbe az ingatlanba. Ott lakik édesanyja és más családtagok is.

Ezek is érdekelhetnek!

Megszólalt a férfi édesanyja

K. Krisztián anyja értetlenül áll fia letartóztatása előtt. Elmondta, nem érti, miért vádolják gyilkossággal, hiszen meg van róla győződve, hogy a nő önkezével oltotta ki az életét.

Ez az anya verziója

A vádlott anyja úgy tudja, hogy a fia a mosdóban volt, míg 13 éves unokahúga a szobában. A lány azt állítja, látta, hogy a nő az ablakban áll és kiabálni kezdett. Amikor a férfi a szobába ért, a nő már levetette magát a mélybe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív