A rendőrségre 2023. március 30-án 10 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Győrben a Szent Imre úton lévő társasház egyik lakásának ablakából kiesett egy nő, aki vélhetően a 10. emeletről zuhant ki.

Bűncselekmény történhetett

Az esettel kapcsolatosan felmerült a bűncselekmény gyanúja. A helyszínre érkező nyomozók egy férfit előállítottak a rendőrségre. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezuhant egy ember a Margit hídról

Amint azt a Kékvillogó is megírta a budapesti Margit híd szigeti leágazásának pesti oldaláról a sziget partjára esett egy férfi szerdán. Már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. Mint arról beszámoltunk az eset szerda délelőtt 9 óra 20 perc körül le történt, a mélybe zuhant férfi pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kizárják az idegenkezűséget

Idegenkezűségre vagy bűncselekményre utaló jel nem merült fel – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Tragédia az év elején

Szintén itt, a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy január 13-án, pénteken késő este tragédia történt a főváros 17. kerületében. A Pesti úton egy 16 éves fiatal zuhant le egy panelházból. A fiatal fiú életét sajnos már nem lehetett megmenteni.

Egy diáklány egy gimnázium első emeletéről zuhant ki

Az 1. kerületben pedig egy diáklány esett ki az iskolája első emeletéről, de szerencsére ő könnyebben megúszta az estet. A dolog még tavaly év végén történt, ahogy akkor megírtuk, a saját lábán hagyta el a helyszínt a lány. Ezek alapján úgy tűnt, nem szenvedett komoly sérüléseket.

Ősz elején egy fiú esett ki az ablakból egy másik gimnáziumban

A fővárosi Kosztolányi Dezső Gimnáziumban szeptemberben egy hatodikos fiú esett a mélybe az ablakból. Az ugyancsak az 1. kerületben található intézményből délután 14 óra környékén hívták a rendőröket és a mentőket. A fiú ellátásra szorult

Kórházba vitték

A mentők kórházba vitték a fiút, akit meg is kellett műteni. Életveszélyes állapotban volt, amikor megérkezett a Heim Pál Gyermekkórházba. Az orvosoknak sikerült megmentenie a diák életét.

Kihallgatták a többieket

A rendőrök kihallgatták a tanuló társait. Ők azonban hiába voltak az eset idején az osztályteremben, azt vallották, a telefonjukat nyomkodták, és nem látták, mi történt. 

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu