Járni is alig tudott, olyan részeg volt az a 37 éves sofőr, aki a szembesávban gázolta halálra múlt pénteken a motoros házaspárt pénteken Dusnoknál.

Azonnal meghaltak

Dusnokon történt tragédiáról tegnap a KékVillogó is beszámolt, mint megírtuk péntek délelőtt egy autó és két motoros ütközött az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében. A baleset következtében a két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  Súlyos baleset történt! Kövesd élőben az ország útjain történt baleseteket, cikkünk folyamatosan frissül, klikkelj ide!

Részeg sofőr okozta a halálukat

Az már nem sokkal a baleset után kiderült, hogy a tragédiában egy házaspár vesztette életét, a Bors információi szerint azonban a halálukat okozó sofőr részegen száguldozott, ugyanis a rendőrségi szonda pozitív értéket mutatott.

Semmire sem emlékszik

A férfi ráadásul jogosítvány nélkül vezetett, korábban ugyanis hasonló eset miatt elvették azt tőle. Kijózanodásakor semmire sem emlékezett.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Megpróbált ugyan küzdeni, de csak remélni tudom, hogy keveset szenvedett” – 700 kilós megvadult bika végzett a fejőnővel

Tapasztalt motorosok voltak

Az 50 éves Éva és férje, a 44 éves Gábor hiába voltak tapasztalt motorosok, esélyük sem volt a részeg ámokfutóval szemben.

EZ IS ÉRDEKELHET! “A párja csak a tetoválásai alapján mondta biztosra, hogy Krisztiánról van szó” – szerelme azonosította a motorbalesetben elhunyt kajakost

A férfi polgárőr volt

A házaspárt mindenki szerette, a férj polgárőrként szolgált. „Évi és Gabi a legkedvesebb emberek voltak, akiket csak ismertünk, sosem száguldoztak felelőtlenül, és bár éltek haltak a motorozásért, sosem vagánykodtak, mert ismerték magukat és a gépet. Mi több, Gabi polgárőr volt, ő volt a vaskúti egység egyik alapító tagja is” – mondta a Borsnak szomorúan a család egyik barátja.

Éva lányai összeomlottak

Majd hozzátette, hogy “Évi három lánya összeomlott, imádják egymást és az anyjukat, közös tetoválást is készíttettek négyen. Nagyon vagány, fantasztikus édesanya volt, gyógypedagógiai asszisztensi végzettséggel. Gyalázat, hogy egy ilyen senkiházi miatt elvették őket a családjaiktól.” Súlyos baleset történt! Kövesd élőben az ország útjain történt baleseteket, cikkünk folyamatosan frissül, klikkelj ide!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne – Forrás: MTI/Donka Ferenc