Még februárban történt az az eset, amelynek kapcsán most láttak napvilágot a legfrissebb fejlemények. A gázoló el volt tiltva a vezetéstől, ráadásul súlyosan felöntött a garatra, mielőtt volán mögé ült. Nem fogja megúszni a büntetést.

A baleset előzményeiről

Egy 32 éves férfi idén február 7-én este úgy ült autóba, hogy előtte komoly mennyiségű alkoholt fogyasztott. Súlyosan ittas állapotban haladt a kocsijával egy szabolcsi településen, amikor megtörtént a baj. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áttért az út bal oldalára

A sofőr egyszer csak áttért az úttest bal oldalára. Kiderült, hogy tettét semmi nem indokolta. Szemben éppen arra biciklizett egy személy, akit elütött az autós.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsérült a kerékpáros

A bicikliző elesett a baleset következtében, és az úttestre zuhant. Szerencsére megúszta az esetet könnyű sérülésekkel. Bár az autós érzékelte, hogy baleset történt, cserbenhagyta a kerékpárost és sietve elhajtott.

Visszatért a tett helyszínére az autós

A gépkocsi ittas sofőrje egy 32 centiméter hosszúságú éles tárgyat vett magához, majd gyalogszerrel visszament a baleset helyszínére. Az intézkedő rendőröket fenyegette az eszközzel.

Őrizetbe került a férfi

A rendőrök irányába hadonászó férfit őrizetbe vették. Gyanúsítottként ki is hallgatták, majd le is tartóztatták. Kiderült, milyen sors várhat rá.

Ezek is érdekelhetnek!

Komoly büntetés vár a férfira

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség négy bűncselekmény elkövetése okán emelt vádat a férfi ellen. Az ügyészség azt indítványozta, hogy a férfi, aki e pillanatban is letartóztatásban van, a bíróság ítélje letöltendő börtönbüntetésre, közügyektől és a járművezetéstől végleges hatályú eltiltásra.

Ittas lehetett az a férfi, aki belefulladt a hétvégén a Dunába

Több hibát is elkövetett az a román vendégmunkás, aki a hétvégén a Dunába fulladt. Egyrészt olyan helyen mártózott meg, ahol nem lett volna szabad. Másrészt kiderült, alkoholt fogyaszthatott, mielőtt a folyóban fürdőzött.

Megpróbáltak neki segíteni, de már késő volt

A partról többen is látták, hogy a 29 éves férfi bajba került. Egyikük utána úszott, állítása szerint legalább 20 métert, de hiába. Már nem találta a vendégmunkást, aki elmerült a zavaros vízben.

Megtalálták, de már nem lehetett rajta segíteni

A fiatalembernek már csak a holttestét találták meg. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat emelte ki a vízből a férfi élettelen testét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Donka Ferenc