A fiú tegnap tűnt el, a rendőrök pedig úgy döntöttek, hogy a lakossághoz fordulnak segítségért.

Eltűnt Balogh Roland Attila

A fiú a tegnapi napon, azaz január 27-én pénteken távozott egy 17. kerületi gyermekotthonból a fővárosból. A rendőrök körözést indítottak, és nagy erőket mozgósítottak a felkutatása érdekében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyelőre nem találják

Miután a nyomozók eddigi munkája nem vezetett eredményre, felhívást tettek közzé a rendőrség honlapján. Azt kérik az emberektől, hogy aki tud valamit a fiú tartózkodási helyéről, jelezze azt a rendőrök számára.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A fiú személyleírása

Balogh Roland Attila 14 éves. Testmagassága 177 centiméter, haja és szeme színe egyaránt barna. A rendőrségi felhívás nem számol be különös ismertetőjegyről.

Egy fotó az eltűnt fiúról

Eltűnt Balogh Roland Attila – fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetnek!

Így tudsz segíteni

Ha rendelkezel információval a fiú tartózkodás helyéről, akkor a rendőrök arra kérnek, hogy tegyél bejelentést. Ehhez ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen telefonon is átathatod azt, amit tudsz a hatóságok számára.

Ezeket a számokat hívhatod

Folyamatosan tárcsázható a Telefontanú zöldszáma a 06-80-555-111-es számon. A 112-es segélyhívón szintén lehet bejelentést tenni. Mindkét telefonszám díjmentesen hívható.

Riasztó, mennyi embert tartanak nyilván eltűntként

A rendőrség honlapján az eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek adatbázisában jelenleg több mint 2100 személy található. Többségük fiatal, jelentős százalékuk még 18 éves sincs.

Külön Facebook csoportja is van az eltűnt személyeknek

A Facebookon létrehoztak egy csoportot, ahol eltűnt emberekről szóló felhívásokat tesznek közzé. Sajnos napi szinten kerülnek fel a felhívások, akad olyan nap, amikor több is. Az emberek igyekeznek segíteni az eltűntek megtalálását megosztásokkal, hiszen így több emberhez juthat el egy-egy felhívás.

A fiatal ügyvéd előkerült

Mint arról korábban beszámoltunk, eltűnt egy fiatal ügyvéd. Budapesten szállt fel egy Szegedre tartó vonatra, ám ettől fogva napokig nem adott életjelet magáról. Végül maga jelentkezett, de hogy pontosan mi történt vele, azt a mai napig nem lehet tudni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív