A rendőrök a BRFK és a BKK együttműködésének keretében az 50-es villamos vonalát ellenőrizték.

Az 50-es villamoson ellenőriztek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal az 50-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét ellenőrizték 2022. április 6-án.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Alkoholfogyasztás, szabálysértés

A rendőrök az ellenőrzés során, közterületen történt alkoholfogyasztás miatt tettek szabálysértési feljelentést, egy villamoson utazó és öt, megállóban tartózkodó emberrel szemben.

Felvétel az ellenőrzésről:

Elfogás

Elfogtak és előállítottak egy férfit, akit kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt köröztek. Helyszíni bírság kiszabására egy alkalommal került sor, mert az érintett nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen kelt át az úttesten.

Ez is érdekelhet:

A biztonság

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát, írja a police.hu.

További ellenőrzések

A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet