Vádat emelt az ügyészség a 64 éves asszony ellen, aki tolatás közben ütötte el férjét, aki a balesetben életét vesztette. A nő nem vette észre férjét, aki az autó alá esett, ekkor történt a tragédia.

A nő vezette az autó

A 64 éves asszony és 70 éves férje egy Győr melletti településre utaztak 2021 szeptemberében, úgy hogy az asszony vezetett. Megérkezésüket követően a férj kiszállt a járműből, a házba tartott, míg az asszony lassan, tolatva szeretett volna beállni az udvarra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az autó alá esett

Tolatás közben azonban közel került az út melletti tujasorhoz, és ellenkormányzással próbált attól eltávolodni, azonban így elütötte a jármű másik oldalán gyalogló férjét, aki az autó alá esett. A férj a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Vádat emeltek az asszony ellen

Az asszonnyal szemben az ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat, és felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását kérte a bíróságtól, valamint indítványozta, hogy határozott időre tiltsák el a közúti járművek vezetésétől.

Kukásautó gázolt

2020 júniusában, Győrben az Eörsi Péter utcában, tolatás közben gázolt el egy embert a kukásautó. A baleset során az elgázolt nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tolatás közben gázolt Békésben

Tavaly októberben, a Békés megyei Gádoroson, a Szőlő utcában, egy szemétszállító teherautó tolatás közben elütötte az egyik rakodóját. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ez a kukásautó gázolt Gádoroson

Gádoros, 2021. október 25. Rendõr helyszínel egy szemétszállító teherautó mellett Gádoroson, ahol a gépjármû tolatás közben elütötte egyik munkását 2021. október 25-én reggel. A balesetben a férfi a helyszínen meghalt. MTI/Donka Ferenc

Halálos gázolás Veszprém megyében

2020 október 30-án halálra gázolt egy mozgóbolt a saját háza előtt egy 76 éves asszonyt a Veszprém megyei Papkeszin. Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Kiszolgált egy vevőt

Az autó sofőrje több mint 20 évig vitte a faluba a kenyeret az egyik közeli pékségből. A tragédia napján a Balatonalmádin férfi délután egy óra előtt parkolt le az egyik családi ház előtt. De amíg a szomszédnak eladott valamit, váratlan dolog történt.

Nem vette észre a sofőr Marikát

„A szomszéd kislányt kiszolgálta, és nem vette észre, hogy anyu közben kiment az autóhoz vásárolni. A holttér miatt biztosan nem látta szegény és tolatásba kezdett”- mondta a baleset után az áldozat lánya.

A sofőr őrjöngött

A szemtanúk szerint a sofőr a baleset utáni pillanatokban őrjöngött, hogy miért kellett aznap bemennie dolgozni.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció