Amint arról december 29-én a Kékvillogó is beszámolt árokba hajtott kisteherautójával, majd egy villanyoszlopra akasztotta fel magát egy férfi Vas megyében, Lukácsházánál. A helybéliek – akiket nagyon felkavart az eset – azt mondták, a férfi már zaklatott állapotban ült be az autójába, majd egyenesen egy fás-bokros-erdős területre hajtott.

Megdöbbentek az ismerősök

Mint megírtuk a miután a férfi az árokba hajtott, kimászott az autó ablakán, majd a közeli erdős részen, önkezével végett vetett az életének. A középkorú férfi asztalosként dolgozott a településen, a Bors azt írja Gábort mindenki kedvelte, az ismerősöket és a barátokat sokkolták a történtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Házasodni készült

„El sem akarom hinni, ami történt. Amikor hallottam a balesetről, volt bennem egy rossz érzés, de álmomban sem gondoltam volna, hogy Gábor az érintett – mondta a portálnak Gábor egyik ismerősei, aki elmondta, bár a férfinak voltak magánéleti problémái, boldog jövő elé nézett, ugyanis éppen házasodni készült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Rengeteg terve volt

Nagyon sok terve volt a jövőre nézve. Bár elvált, de már boldog párkapcsolatban élt a szerelmével, akivel jövőre a házasságot is tervezte” – mondta a lapnak az ismerős.

Nagyon szerette a párját

„Nagyon szerették egymást. Gábort pedig mindenki kedvelte, sok jó barátja és egy felnőtt lánya is volt. Képtelen vagyok sírás nélkül beszélni erről, egy fantasztikus embert vesztettünk el” – mondta elcsukló hangon.

Kapcsolódó:

Előre eltervezte?

A helyiek azt is elmondták, hogy Gábor zaklatott állapotban ült be a kocsijába, majd egyenes egy fás-bokros-erdős terület felé hajtott, úgy vélik nem zárható ki, hogy a férfi már előre megtervezte, mit fog tenni. Ezt támaszthatja az is alá, hogy nagyon zaklatott állapotban vezetett, ugyanis össze-vissza cikázott az úton.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: 112press