Baleset miatt nem jár a 2-es metró a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között pénteken kora délután – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Elgázolt a metró egy ember

A BKK Info oldalon azt írták: a kimaradt szakaszon metrópótló autóbuszokkal közlekedhetnek az utasok. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a Kossuth Lajos téri állomáson elgázolt egy embert a metró. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A BudapestKörnyéke.hu úgy tudja, hogy az elgázolt személy életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentők a helyszínen:

Fotó: GK

Tűzoltók is érkeztek

A Kossuth Lajos téri megállónál történt a tragédia

A katasztrófavédelem munkatársai is a helyszínen

Csúny a baleset a 16. kerületben

Amint azt a Kékvillogó is megírta több baleset is történt az év utolsó előtti napján a fővárosban: az egyik karambol során összeütközött két gépkocsi a 16. kerületben, a Csömöri út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók érkeztek a balesethez, ők áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket.

Háromtagú család az egyik érintett

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta Suzuki Swifttel közlekedett egy háromtagú család csütörtök este a 16. kerületi Csömöri úton a városból kifelé.  

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

Telezöld volt

A Rákóczi úti telezöldes, emiatt veszélyes kereszteződéshez érve balra akartak kanyarodni, csak azt hagyta az autó sofőrje figyelmen kívül, hogy telezöldnél a szemből jövőknek is szabad jelzést mutat a lámpa, márpedig ilyenkor az egyenesen haladóknak van elsőbbségük.

Helyszíni felvétel:

Fotó: GK

Figyelmetlen volt

A Suzukit vezető apuka figyelmetlenül kezdte meg a balra nagy ívben kanyarodást, éppen a szemből érkező Fiat Bravo elé. A két autó nagy csattannással egymásba rohant, majd megálltak a kereszteződésben.

Megsérült a kislány

A két autóban mindenki használta a biztonsági övét, de a Suzukiban a jobb első ülésen utazó anyuka és a hátul ülő pár éves kislányuk az öv rántása miatt megsérült, egyikük a hasán, másikuk a mellkasán, mindkettőjüket az Országos Baleseti Intézetbe szállították a mentők, a balesetet okozó apa pedig velük tartott a kórházba.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

A Fiat sofőrje nem sérült meg

A Fiatot egy fiatal hölgy vezette, ő nem sérült meg az ütközés során. A két roncs forgalmi akadályt okozott, emiatt a Csömöri úton befelé tartókat átterelték a kifelé tartó oldalra. Mivel mindenki ki tudott szállni önerejéből, a szintén a helyszínre vonuló fővárosi hivatásos tűzoltóknak csak az áramtalanítás volt a feladatuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK