Több baleset is történt az év utolsó előtti napján a fővárosban, december 30-án késő este összeütközött két gépkocsi a 16. kerületben, a Csömöri út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók érkeztek a balesethez, ők áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket.

Háromtagú család az egyik érintett

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta Suzuki Swifttel közlekedett egy háromtagú család csütörtök este a 16. kerületi Csömöri úton a városból kifelé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Telezöld volt

A Rákóczi úti telezöldes, emiatt veszélyes kereszteződéshez érve balra akartak kanyarodni, csak azt hagyta az autó sofőrje figyelmen kívül, hogy telezöldnél a szemből jövőknek is szabad jelzést mutat a lámpa, márpedig ilyenkor az egyenesen haladóknak van elsőbbségük.

Helyszíni felvétel:

Fotó: GK

Figyelmetlen volt

A Suzukit vezető apuka figyelmetlenül kezdte meg a balra nagy ívben kanyarodást, éppen a szemből érkező Fiat Bravo elé. A két autó nagy csattannással egymásba rohant, majd megálltak a kereszteződésben.

Megsérült a kislány

A két autóban mindenki használta a biztonsági övét, de a Suzukiban a jobb első ülésen utazó anyuka és a hátul ülő pár éves kislányuk az öv rántása miatt megsérült, egyikük a hasán, másikuk a mellkasán, mindkettőjüket az Országos Baleseti Intézetbe szállították a mentők, a balesetet okozó apa pedig velük tartott a kórházba.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

A Fiat sofőrje nem sérült meg

A Fiatot egy fiatal hölgy vezette, ő nem sérült meg az ütközés során. A két roncs forgalmi akadályt okozott, emiatt a Csömöri úton befelé tartókat átterelték a kifelé tartó oldalra. Mivel mindenki ki tudott szállni önerejéből, a szintén a helyszínre vonuló fővárosi hivatásos tűzoltóknak csak az áramtalanítás volt a feladatuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni fotó:

Fotó: GK

Két másik baleset

Amint azt a Kékvillogó is megírta az év utolsó előtti napja nem volt balesetmentes a fővárosban, két karambol is történt a kora esti órákban. A részletekről ebben a cikkünkben írtunk.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK